TUGA U LESKOVCU: Muž je našao obešenu na tavanu nakon što ju je firma prevarila za posao

Vesnin suprug Mile Mladenović kaže da je ona godinama, kao diplomirani tehnolog, tražila posao i sve vreme se osećala odbačenom od društva

  • 16

Vesna Mladenović (57) iz Leskovca, diplomirani tehnolog, koja je pre nekoliko godina ostala bez posla, obesila se u ponedeljak uveče u potkrovlju porodične kuće u tom gradu. Njen muž sumnja da se na ovaj dramatičan potez odlučila jer je nedavno bila žrtva prevare.

Policajac sa Novog Beograda pokušao samoubistvo u vozilu pored stanice

Vesnin suprug Mile Mladenović kaže da je ona godinama tražila posao. Čistila je po kućama da bi zaradila koji dinar i sve vreme se, kao intelektualka sa visokom školom, zbog takvih poslova osećala odbačenom od društva.

- Želela je da dođe do bilo kakvog posla pa je preko posrednika krenula na put ka Mađarskoj, iako sam je upozoravao da je reč o prevari - priča za "Blic" suprug Vesne Mladenović.

Prema njegovim rečima, Vesna je odlučila da ode u Mađarsku da radi tako što je preko lokalnog leskovačkog radija čula poziv zainteresovanima da se prijave za posao u Slovačkoj, Češkoj i Mađarskoj, koji je organizovala jedna firma iz Kruševca.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

- Vesna se javila na konkurs i ubrzo je usledio poziv: "Spremi se za put". Posrednik je došao na našu kapiju i uzeo avans 50 evra, a kasnije u Beogradu je morala da da još 100 evra. U Mađarsku su ušli 3. novembra i isti dan se i vratili kući - priča Vesnin muž.

Kada su stigli u Mađarsku nije bilo nikakvog smeštaja za njih.

- Niti su u Mađarskoj znali da oni treba da dođu. Ni u fabrici gde je trebalo da počnu da rade nisu čuli za njih i tada su shvatili da je sve prevara. Mnogi nisu čak imali novca da se vrate. Vesna je ponela sa sobom još 150 evra da ima i došla je kući četvrtog novembra - priča Mile Mladenović.

Vesnin suprug kaže da je Vesna u noći pre nego što se obesila, primila poziv od gazde firme iz Kruševca u kojem joj je prećeno sa mnogo ružnih reči.

Foto: e-stock.us/Milos Rafailovic Foto: e-stock.us/Milos Rafailovic

- Ja sam razgovarao sa vlasnikom, bilo je mnogo ružnih reči. Posle toga sam otišao u policiju da prijavim razgovor. Međutim, kad sam se vratio kući, sva svetla su bila popaljena u dvorištu i u kući, a Vesnu sam zatekao na tavanu obešenu - priča Mile.

Vesna je pre nego što se ubila ostavila oproštajno pismo u kom je tvrdila da više ne može da izdrži to što joj se dešava.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikita

    15. novembar 2016 | 18:47

    Jadna zena. Polako postajemo nacija samoubica a sve je to odraz i posledica katastrofalnog stanja drustva u kome zivimo.

  • MinaGogi

    15. novembar 2016 | 18:43

    Jadna žena, pretužno i tragično. Najgore što je jedna od milion kojima se poigraše i to ne zato što nije pametna već zato što je očajna. Mešetari svih fela u Boga ne veruju ali će im se svima vratiti, svaki vapaj, svaka suza i svaki život koji su svojom bahatošću i bezobzirnošću upropastili i uzeli. I treba da im se vrati. Pocivaj napokon u miru boljem nesrećna ženo.

  • C Mama

    15. novembar 2016 | 18:54

    To je Srbija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA