≫ 

UPUCALI SU NAM PSA NA KUĆNOM PRAGU: Očajna porodica i selo u šoku posle krvničkog ubistva ljubimca (FOTO)

- Stvarno je jadno i žalosno da to jedno malo biće nekome smeta i da neko ima pravo da na privatnom posedu upotrebi oružje - napisala je očajna vlasnica psa, a čitava Hrvatska je ostala zatečena ovim incidentom

  • 14

Porodica iz Pridrage u Hrvatskoj neutešna je zbog malog psića maltezera kojega je nepoznati počinilac večeras upucao na kućnom pragu.

 

Stotine ljudi zbog kuce na samrti: Bio je to ispraćaj o kome se priča (VIDEO)

 

- Evo da objavim nešto što se nama večeras dogodilo. Ispred vrata naše porodične kuće večeras smo pronašli našeg ubijenog psića (mali maltezer). Išli smo da pokupimo decu kod bake i dede i kad smo se vratili zatekli smo ga kako je uspeo da se sakrije ispod drveta, ali nažalost pogođen iz puške. Pa ako možete eto za nas takav užas da objavite jer je stvarno jadno i žalosno da to jedno malo biće nekome smeta i da neko ima pravo da na privatnom posedu upotrebi oružje. A imamo dvoje male dece pa ne daj Bože da se u tom slučaju neko od njih našao ispred kuće. Molim vas lepo ako možete da objavite ovu sramotu jer ovo naselje Pridraga očito nema granice za te neke pojedince. Hvala puno - napisala je ogorčena čitateljka portalu zadarski.slobodnadalmacija.hr i poslala im dve fotografije na kojima se vidi kako je psić iskrvario i gde je uginuo.

 

Foto: zadarski.slobodnadalmacija.hr

Foto: zadarski.slobodnadalmacija.hr

 

Mrtvog psića nisu dirali jer čekaju policiju.

 

(Telegraf.rs / Izvor: zadarski.slobodnadalmacija.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zabranjeni

    16. novembar 2016 | 22:45

    Zao mi vise psa nego ovih ljudi

  • DOBROVOLJAC LEVE SUPODERNICE

    17. novembar 2016 | 10:03

    Ustasama je do ubijanja nedužni zivotinja hehehe koji bolesnici

  • BobRock

    16. novembar 2016 | 16:26

    Zbog lajanja je garant, imam dosta problematicnih iskustava sa maltezerima (ne podrzavam sta se desilo, da bude jasno cisto)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA