≫ 

BOMBARDOVANJE UŽIVO: Devojčica (7) prenosila putem interneta kako izgleda raketni napad (VIDEO)

Njena majka Fatemah svetu prenosi dešavanja iz života stanovnika istočnog Alepa, a njih dve se zajedno potpisuju na kraju poruka koje objavljuju na Tviteru

  • 11

Sedmogodišnja Bana i njena majka Fatemah su na društvenim mrežama prenosile skorašnje vazdušne napade na sirijski grad Alepo.

U Alepu pogođena dečija bolnica, među 21 žrtvom petoro dece (FOTO)

Na snimku se čuje kako Fatemah, majka devojčice, govori "Zdravo, moji prijatelji, kako ste? Želim da vam pričam o situaciji ovde, u Alepu."

Bana je sedmogodišnja devojčica. Njena majka Fatemah svetu prenosi dešavanja iz života stanovnika istočnog Alepa, a njih dve se zajedno potpisuju na kraju poruka koje objavljuju na Tviteru.

- Avioni nas bombarduju - govorila je Fatemah tokom udara na Alepo.

Tokom bombardovanja je pogođena dečija bolnica, a navodi se da je u napadu ubijeno najmanje 20 civila.

UNICEF navodi da je preostalo samo 30 lekara u opkoljenom istočnom Alepu, u kojem živi gotovo 100.000 dece, kao što je Bana.

– Mi nismo teroristi. Treba nam hrana, trebaju nam lekovi, trebaju nam lekari... Molim vas, zaustavite bombardovanja – poručila je Bana u snimku objavljenom na internetu.

I svetu je poručila: "Zdravo, volim vas!"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oops

    17. novembar 2016 | 20:00

    Samo neko nek mi neko objasni KAKO ?! Grad razrusen, nema infrastructure; sve poruseno ,struje nema , mobilni ne mogu da rade isto , a mala iz sklonista ( gde i u normalnim uslovima nema TT veze ) se javlja verovatno preko SKYPE. Da mi je znati ko je taj snimak montirao i pustio viral ?! To se zove medijska propaganda , zna se cija !!!

  • Srbija

    17. novembar 2016 | 20:00

    Kada su nas bombardovali nije bilo ni struje a kod njih ima cak i interneta.Ovo je opet neka mucka Amerikanaca.

  • predator

    17. novembar 2016 | 20:58

    A KAD JE BILO BOMBARDOVANJE YUGOSLAVIE 1999 TE LJUDI SU SE KRILI PO RUPAMA I U PLANINAMA DA BI PREŽIVELI A KOD OVIH GRAD RAZOREN KAO I CELA DRŽAVA A ONI IMAJU KOMPJUTER I WI-FI INTERNET .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA