SJAJNO: Umesto golih žena, na bilbordima u Novom Sadu osvanule slike najboljih učenika (FOTO)

Možda je Novi Sad ovim pokrenuo društvene promene

  • 7

Na 20 bilborda širom Novog Sada nedavno su postavljene fotografije na kojima je prikazano oko 120 najboljih novosadskih đaka, čime je drugu godinu zaredom realizovan projekat "Učim + Znam = Vredim", koji je pokrenulo Udruženje za promociju društvene odgovornosti.

Za njim i njegovim citatima je odlepio region: On je A. T. i ovo je njegova priča (FOTO)

Na bilbordima se nalaze fotografije dva hora, dva učenička tima i đaka koji su ostvarili uspeh na pojedinačnim državnim i međunarodnim takmičenjima.

Foto: uzv.rs Foto: uzv.rs

Ove godine pozivu organizatora projekta odazvalo se 14 škola sa teritorije Novog Sada, tako da se na bilbordima nalaze fotografije đaka iz sedam osnovnih i sedam srednjih škola.

Projekat "Učim + Znam = Vredim" će, osim Novog Sada, bilborde sa najboljim đacima dobiti i opštine Srbobran i Sremski Karlovci, dok će opština Temerin reklamne panoe sa fotografijama najboljih đaka dobiti sredinom decembra.

Foto: uzv.rs Foto: uzv.rs

- Udruženje za promociju društvene odgovornosti pokrenulo je ovu akciju sa ciljem da podstaknemo pozitivne društvene vrednosti i ohrabrimo najbolje i najmlađe među nama da budu aktivni učesnici ove kampanje - kažu u Udruženju.

Foto: uzv.rs Foto: uzv.rs

Projekat uključuje učenike koji su ostvarili i najveće uspehe na republičkim i međunarodnim takmičenjima iz oblasti nauke i umetnosti tokom aktuelne školske 2015/2016. godine.

(Telegraf.rs/Vojvodina Cafe)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA