Nišlija (26) muvao mame, pa završio u policiji! Delio flajere za nepostojeći vrtić

Nišlija, čiji identitet nije otkriven, predstavljao se kao vlasnik nepostojećeg obdaništa "Družina", navodno ogranka poznate predškolske ustanove "Zumzum bumbar"

  • 6

Nišlija (26) priznao je policiji da je ženama sa decom delio flajere za nepostojeće obdanište na kojem je pisao njegov broj telefona, u nadi da će mu se neka javiti.

STRAŠNO UPOZORENJE KRUŽI FEJSOM: Ovaj prevarant vas VREBA NA ULICI, predstavlja se kao siroče i ODRAĆE VAS!

Nišlija, čiji identitet nije otkriven, predstavljao se kao vlasnik nepostojećeg obdaništa "Družina", navodno ogranka poznate predškolske ustanove "Zumzum bumbar", pišu beogradski mediji.

On je presretao mlađe sugrađanke i uvaljivao im reklamne flajere sa spiskom usluga koje nude u brizi o mališanima i svojim brojem telefona. Da bi bio ubedljiviji, otvorio je i lažni profil obdaništa na Fejsbuku.

Uznemirene žene prijavile su sumnjivca policiji, koja je identifikovala mladića, a koji je priznao sve istakavši da nije hteo da naškodi deci, već samo da se približi njihovim majkama.

- Prišao mi je na ulici, čudno je izgledao, a isto tako se i ponašao. Gurnuo mi je u ruku flajer i kazao da se javim ako sam zainteresovana. Saznala sam da takav vrtić ne postoji, pa sam na Fejsbuku objavila taj flajer i upozorila žene da se radi o prevarantu. Onda su počele da se javljaju i druge majke sa istom pričom. Strahujući da se nekoj ženi ili detetu može i nešto loše desiti, odlučila sam da ga prijavim policiji - rekla je jedna od majki.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja Avgust

    20. novembar 2016 | 10:01

    Mozta je ugrozen manjka mu seksa

  • Šurak

    20. novembar 2016 | 13:09

    To za vrtic, pa i ajde, da ga privedu, al to sto je muvao, pa sta! Pravda za Nisliju, drz se generacijo!

  • Pablo

    20. novembar 2016 | 15:58

    To je moj covjek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA