STRAVIČNE SCENE IZ SIRIJE: Bombardovane bolnice, bebe vade iz inkubatora, ljudi plaču, svuda je haos (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Sagovornik AFP-a opisao je napade na Alepo kao nemilosrdne i "bez presedana" u kojima su sve vrste oružja upotrebljavane

  • 20

U vazdušnim napadima i bombardovanju sirijske vojske u Alepu, poginuo je 31 civil, saopštili su zvaničnici Ujedninjenih nacija, prenosi AFP.

KADA ĆE SE OVA BEBA OPET SMEJATI? Igrala se veselo sa svojim tatom, a onda je odjeknula BOMBA!

Od utorka, kada su počeli napadi Vlade na položaje pobunjenika u istočnom delu Alepa, ubijeno je skoro 100 civila, uništene su bolnice, škole su zatvorene.

Prevremeno rođene bebe u Alepu morale su da budu izvađene iz inkubatora u porodilištu nakon što je u vazdušnom napadu bolnica uništena.

Na uznemirujućem video snimku vidi se kako sestre vade bebe iz inkubatora, a neke od njih i plaču.

Kako se navodi, bolnica je uništena u četvrtak kada su napad izveli zajedničkim snagama Sirijci i Rusi, a pored toga pogođene su još četiri bolnice u tom gradu.

Sagovornik AFP-a opisao je napade kao nemilosrdne i "bez presedana" u kojima su sve vrste oružja upotrebljavane.

Savetnica Bele Kuće za nacionalnu bezbednost Suzan Rajs upozorila je sirijski režim i njegove ruske saveznike da će biti odgovorni za bombardovanje bolnica u pobunjeničkim delovima Alepa.

Moskva je demantovala da je učestvovala u današnjim napadima na Alepo i dodala da je svoje snage koncentrisala na opozicione i snage džihadista u susednom Idlibu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Agencije)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srki

    20. novembar 2016 | 11:51

    Jer CNN pustio ovu vest? Kao i onu gde mrtvaci mrdaju i ustaju?

  • Nikolas

    20. novembar 2016 | 11:16

    OVO ME SVE PODSECA NA NATO ZLIKOVACKO BOMBARDOVANJE SRBIJE!!!

  • Srba

    20. novembar 2016 | 11:06

    Kad je Jugoslavija bonbardovana niko od medija nije ni spominjo, bolnice mostove putnicki voz kineska ambasada pijace, i nikom nista. Rusi treba da pojacaju bonbardovanje..Braco nema tu zena niti dece setimo se racka. Samo udrite sto jace

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA