HOROR: Ženi stavio konopac oko vrata i vezao je za kola. Vukao je po gradu dok je njihov sin (2) gledao majku kako zapomaže

U petak je svađa eskalirala. Nuretin je navodno pretio žrtvi i njenom advokatu da će je ubiti, a ona je podnela prijavu protiv njega

  • 11

Stanovnici gradića Hamelna, u nemačkoj pokrajini Donja Saksonija, duboko su potreseni zločinom u kome je muškarac vezao bivšoj ženi konopac oko vrata, a drugi kraj za automobila, da bi je potom 250 metara vukao po centru grada. Da stvar bude još tragičnija, u kolima je bio njihov dvogodišnji sin, koji je slušao majčino zapomaganje iza kola.

Policija je došla po prijavi zbog porodičnog nasilja, a kada su videli šta ima kod sebe SMESTA su ga uhapsili

Dvadesetosmogodišnja žrtva je u životnoj opasnosti, a počinilac se predao se policiji. I počinilac i žrtva su nemački državljani kurdskog porekla.

Kako je sinoć saopštio portparol državnog tužilaštva u Hanoveru, protiv Nuretina B. (38) je izdat nalog za hapšenje zbog nanošenja teških telesnih povreda Kaderi K, bivšoj supruzi i majci njegovog sina.

Prema dosadašnjoj istrazi, ženu iz susednog mesta Bad Minder našli su na prolaznici na stazi za pešake u Kajzerštraseu.

Nakon hitne operacije u bolnici u Hamelnu, helikopterom je prevezena u Hanover, gde je ponovo operisana. Nalazi se u komi i život joj je ugrožen, saopštio je portparol policije.

Foto-ilustracija: Profimedia/Media for medical Foto-ilustracija: Profimedia/Media for medical

Maruf K. (35), brat teško povređene žene, izjavio je za “Bild” da je “njen mučitelj surovi grubijan” i da je i ranije brutalno napadao porodicu.

Pre godinu dana između Nuretina B. i njegove tašte izbila je svađa kada je doveo dete koje je nekoliko dana bilo kod njega u poseti. Tom prilikom je Kaderinoj majci razbio nos.

"Bild" prenosi da je u nedelju, malo pre 18 h Nuretin vratio sina majci, nakon čega je između roditelja izbila svađa.

TUKAO ME JE ČEKIĆEM PO GLAVI, DAVIO I ŠAMARAO: Ispovest žene invalida koju je muž zlostavljao godinama

"U pitanju je bila muška čast. Tako je to kod nas"

Foto: Tanjug/AP/dpa Foto: Tanjug/AP/dpa

Tokom braka, sklopljenog avgusta 2013. prema islamskim zakonima, Nuretin je navodno bio nasilan. Žrtvin brat tvrdi da ga je ona zato napustila.

Kader K. je tražila izdržavanje, a Nuretin je zauzvrat tražio da mu vrati zlato koje su dobili za svadbu. Osoba bliska žrtvi izjavila je za "Dajster-Vezer-cajtung": "U pitanju je bila muška čast. Tako je to kod nas."

U petak je svađa eskalirala. Nuretin je navodno pretio žrtvi i njenom advokatu da će je ubiti, a ona je podnela prijavu protiv njega.

U nedelju joj je naneo dve duboke povrede nožem na plućima i slezini. Nakon toga je dovezao kola i vezao je konopcem za njih. Očevici kažu da je vukao ženu brzinom od 80 km/h.

Tokom vožnje konopac se odvezao ili je pukao, a istražitelji prikupljaju dokaze duž putanje kretanja vozila. Svedoci nemilog događaja pozvani su da se jave policiji u Hamelnu.

(Telegraf.rs/Izvor:bild.de/focus.de)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beogradjanin

    22. novembar 2016 | 16:41

    Malo nam je naseg HORORA pa moramo o tudjem da se informisemo!

  • slavica d.

    22. novembar 2016 | 16:43

    To nema veze sa religijom, već sa činjenicom, da je neko bolestan u pamet. I uz to i nasilan, ali većina bolesnih u pamet su i nasilni. Muška sujeta, bolesna ljubomora, i zle misli. Toga ima svugde u svetu, nazalost. Večno zatvoriti manijaka!!

  • Cakano

    22. novembar 2016 | 16:21

    Miroljubiva religija i još pitomiji ljudi, nema šta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA