UMRLA PRINCEZA: Sumnja se da je otrovana u ludnici (FOTO) (VIDEO)

Prema nekim pričama, navodno ju je u ludnicu smestio sadašnji predsednik Uzbekistana, Šavkat Mirzjoev

  • 8

"Uzbekistanska princeza", odnosno ćerka nedavno preminulog uzbekistanskog diktatora Islama Karimova, Gulnara Karimov, preminula je od trovanja u jednoj psihijatrijskoj bolnici u kojoj je boravila protekle dve godine.

POKOJNI PREDSEDNIK UZBEKISTANA ISLAM KARIMOV: Za neke je bio zaštitnik države, za druge brutalni diktator

Preminuo predsednik Uzbekistana Islam Karimov

Islamova jedina naslednica je bila veoma uspešna na mnogim poljima do pre dve godine kada se zbog pojavljivanja njenih golišavih fotografija, posvađala sa ocem. Završila je studije na Harvardu, godinama se družila sa svetskom elitom, a svojevremeno je imala i pop hit koji je harao top listama. Bila je, između ostalog, manekenka, nosilac crnog pojasa u džudou, pevačica, dizajner, diplomata i, kako je sama imala običaj da kaže, "egzotična uzbekistanska lepotica".

Prema nekim pričama, navodno ju je u ludnicu smestio sadašnji predsednik Uzbekistana, Šavkat Mirzjoev uspevši da dokaže da je ova lepotica mentalno poremećena, iako za to nikad nije bilo nikakvih naznaka.

Razne su verzije, od toga da je Gulnara bila držana u kućnom pritvoru ili da živi u egzilu u Izraelu, do toga da joj nije bilo dozvoljeno da prisustvuje sahrani svog oca u septembru i da su prijatelji bili prilično zabrinuti za njenu sudbinu. Pojedini azijski mediji preneli su da je Gulnara preminula u Taškentu 5. novembra i da je sahranjena iste noći. Izvor im je dojavio da se on lično pobrinuo za sahranu, a da su Gulnarini sin i ćerka praktično prepušteni sami sebi.

Uzbekistanske vlasti nisu komentarisale pisanje medija, a u međuvremenu se pojavio jedan aktivista koji tvrdi da je Gulnara živa i da je zabrinut što mediji prenose glasine.

(Telegraf.rs / Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duki5

    22. novembar 2016 | 20:17

    Kad te drzava i sistem uniste zdrave proglase ludim otruju i to sve tako po zakonu. Slava joj.

  • D&D

    22. novembar 2016 | 20:42

    Bas je lepa, greota...

  • EL...

    22. novembar 2016 | 22:13

    Da li je ziva ili ne ? U koliko je ziva !, zashto se ti "prijatelji" koji se navodno brinu , nisu pobrinuli i zvukli iz psihijatriske klinike , navodi se da nije bilo nikakavih znakova psihichkih bolesti... !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA