Kako sam uspela da se izvučem iz kandži dečka mafijaša da ne bih završila kao Teodora

Sve je bilo normalno, a onda je jedan auto počeo da nas prati. Trajalo je danima. Tad mi je dečko rekao da odem na selo. Shvatila sam šta može da se desi

  • 54

Sanja Jovanović iz Beograda pozvala je redakciju Telegrafa i ispričala svoju ispovest o vezi sa opasnim momkom, u nadi da će njene reči doći do ušiju mnogih devojaka na Balkanu. Kako kaže, vest o pogibiji Teodore, koja je ni kriva ni dužna stradala u sačekuši u Novom Sadu, jako ju je potresla. Prenosimo šta nam je rekla:

NAJNOVIJI DETALJI: Dečko nije dao da lepu Teodoru skinu sa aparata, ali kad je čuo posledice, pristao je

- Ja sam se se zabavljala sa momkom koji je trenutno u zatvoru jer je osuđen za ubistvo. Bili smo zajedno oko godinu ipo dana tokom mog studiranja, ali on je bio zaljubljen u mene još od osnovne škole.

To su vrlo uporni ljudi, ti momci koji su na ivici zakona. Čekaju svoj momenat i uvek dobiju šta hoće. Tako je i on godinama terao i plašio svakog momka koji bi mi prišao, čekajući svoju priliku da budem sa njim.

Teško je bilo mnogo u toj vezi jer sam bila u stalnom strahu gde je i hoće li ga povrediti ili ne daj Bože ubiti. Stalno neki telefoni, menjanje kartica, napetost. Ali prema meni je bar bio divan uvek.

Miloš je stvarno uvek bio pravi džentlmen, ali videla sam njegove drugove kako usred kafića iz čista mira udaraju svoju devojku, a mogu misliti kako je to izgledalo u četiri zida. Stalno sam se bojala hoće li i on mene  udariti ako mu se suprotstavim.

Možda mu zato nikada nisam ni mogla reći kad bi mi nešto zasmetalo.

Shvatila sam da ne mogu da ostanem sa njim kada je u jednom periodu neki automobil počeo da nas prati danima, gde god bismo išli. On je to sve vreme znao, ali mi je objašnjavao kako ne treba dizati frku, kako samo treba da budemo mirni i oprezni u ovom momentu, a onda me je zamolio da odem na selo na nekoliko dana.

Jako sam se uplašila jer je to bio prvi put da je meni direktno pretila opasnost, a uplašila sam se i za svoju porodicu.

Otišla sam u to selo, a kasnije mu objasnila da ne mogu više da budem sa njim. Mislila sam da će poludeti, ali nije. Rekao je da me isuviše voli i da je bolje da se udaljimo. I dan-danas smo prijatelji, iako je on u zatvoru."

Ovo je poslednja fotografija Teodore Kaćanski, objavljena dan pre ranjavanja u Novom Sadu (FOTO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dražen

    23. novembar 2016 | 13:44

    Ne razumem zašto te momke nazivaju žestoki ili opasni momci? Po mome oni nemaju ništa u glavi tako da bi ih ja nazivao debilima. Njih svrstati u "momke" nije fer prema čestitim momcima. Veliki broj devojaka što ulaze u veze sa takvim debilima su svesne šta ih čeka. Razlog za to je manko evolucije..

  • Nn

    23. novembar 2016 | 13:43

    Bas bi ti lepotice smela da pricas o tome , da je sve ovo istina.

  • Al

    23. novembar 2016 | 14:45

    Sigurno ce sada posle loseg iskustva sa "zestokim momkom" upoznati decka koji zaradjuje 300e mesecno roditi mu dete i ziveti sa njim srecno do kraja zivota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA