≫ 

Donald i Melanija Tramp razgovarali sa predsednikom i premijerom Slovenije. Ovo su im poručili

Cerar je razgovarao sa 46-godišnjom Melanijom i kazao joj da se raduje susretu sa njom kao i da joj želi mnogo uspeha na novom putu

  • 3

Novoizabrani američki predsednik Donald Tramp i njegova supruga iz Slovenije Melanija pozvali su telefonom premijera te zemlje Mira Cerara koji je čestitao Trampu na "izuzetnom uspehu", saopšteno je iz kabineta slovenačkog zvaničnika.

Svi smo se oduševili kako Melanija izgleda, a ŠOKIRAĆETE SE kad čujete koliko ima godina (FOTO) (VIDEO)

Osim toga, Cerar je sinoć u razgovoru sa Trampom (70) "naglasio da su u Sloveniji ponosni na činjenicu da buduća prva dama dolazi iz njihove zemlje", dodaje se u saopštenju, prenosi AFP.

Cerar je razgovarao i sa 46-godišnjom Melanijom i kazao joj da se raduje susretu sa njom kao i da joj želi mnogo uspeha na novom putu.

Ranije danas, i predsednik Slovenije Borut Pahor imao je u telefonskom razgovoru priliku da čestita Trampovima i pozove ih da posete Sloveniju.

Novi šef Bele kuće zamolio Pahora da prenese najbolje želje slovenskom narodu.

U saopštenju je navedeno da je Pahor imao i "srdačan razgovor" sa Trampovom suprugom i budućom prvom damom SAD, kao i da joj u svoje lično ime i u ime svoje supruge Tanje poželeo sve najbolje i mnogo uspeha.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA