HAPŠENJE U NOVOM SADU: Makedonci pokušali da bace kokain kroz prozor

Od osumnjičenih je oduzeto devet mobilnih telefona, kao i znatna suma novca u različitoj valuti, za koju se sumnja da je stečena prodajom narkotika

  • 3

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su državljane Makedonije B. O. (49) i B. B. (30), zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Jeziva ispovest devojke koju su drogom pripremili za silovanje: Ruke kao da nisu bile moje, a onda je u sobu ušao i njegov drug!

U trenutku kada je kriminalistička policija zaustavila njihov „micubiši Pajero“, jedan od osumnjičenih izbacio je iz vozila najlonsku kesu sa više od 100 grama praha za koji se sumnja da je kokain.

Od osumnjičenih je oduzeto devet mobilnih telefona, kao i znatna suma novca u različitoj valuti,  za koju se sumnja da je stečena prodajom narkotika.

Policija  ih je zadržala  do  48 sati, po odobrenju javnog  tužioca, a  u zakonskom roku dovešće  ih na saslušanje sudiji za prethodni postupak.

( D. S. )

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Novi Sad 2015

    25. novembar 2016 | 05:20

    Pa zašto se Makedonci hapse , kada jedan Relja sa krivim nosom kao promoviše sport a prodaje drogu ali mama mu radi u sudu pa može...Plus tuče devojke a čula sam da i siluje.. Pa hapsite naše lokalne ovi dodju i prodju a ovaj nam truje decu godinama

  • Johan

    25. novembar 2016 | 08:20

    A što se lepo ne kaže šiptari vo Makedonija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA