Užičani harali Hamburgom, sumnja se da su deo "Pink Pantera": Preti im 15 godina zatvora zbog pljačke juvelirnice!

Mada zvanične potvrde o tome "u cilju istrage" nema, Užičani su posle pljačke pobegli motociklom, a ne postoje saznanja da su pripadali grupi „pink panter“ poznatoj po spektakularnim pljačkama širom Evrope

  • 5

Užičanima Milošu M. (40) i Saši Z. (36), koji su uhapšeni zbog pljačke juvelirnice u Nemačkoj sudiće se u pred Višim sudom u Užicu, gde im je i određen pritvor.

Borba za život muškarca koji je izboden na Voždovcu

Miloš M. i Saša Ž. pali su u šake užičke policije po poternici iz Nemačke koja ih tereti da su pretprošle godine, naoružani pištoljem i maskirani perikama, opljačkali radnju u Hamburgu iz koje su odneli 41 skupoceni sat čija se ukupna vrednost procenje je na blizu milion evra. Radi se o ručnim časovnicima marke "lonžin", "paket filip" i "bridžit".

Mada zvanične potvrde o tome "u cilju istrage" nema, Užičani su posle pljačke pobegli motociklom, a ne postoje saznanja da su pripadali grupi „pink panter“ poznatoj po spektakularnim pljačkama širom Evrope.

Zoran Marjanović osuđen na 10 godina robije!

- Posredstvom nemačke ambasade, državni tužilac iz Hamburga, prema zakonu o pravoj pomoći u krivičnim stvarima, zatražio je da srpsko pravosuđe preuzme gonjenje dvojice uhapšenih zbog dela koje prema našem zakonu odgovara krivičnom delu razbojništvo uz upotrebu oružja, za koje je zaprećena kazna od tri do 15 godina zatvora - rečeno je "Blicu" u Višem tužilaštvu u Užicu.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ss

    25. novembar 2016 | 13:49

    paket filip haha

  • ATIMUS

    26. novembar 2016 | 07:44

    Dosadilo im da kopaju krompire

  • milos bj

    28. novembar 2016 | 09:39

    Aaa ti sto si video Zicu i sto si odma sve zna , sto se lepo nepotises kad znas da komentarises... Pfff junacina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA