≫ 

SMEDEREVO U ŠOKU: Njihov sugrađanin osvojio na lotou 135.000 evra, ali NIKADA NIJE PODIGAO NOVAC

Međutim, zaboravni Smederevac, koji je listić uplatio u menjačnici MIM-T u ovog gradu nije se pojavio da prijavi dobitak u zakonskom roku od 60 dana, pa je ovih 16,5 miliona vraćeno u nagradni fond

  • 23

Nepoznati građanin Smedereva dobio je krajem avgusta na "lotou" čak 135.000 evra ali verovali ili ne - nikada se nije pojavio da preuzme taj novac.

 

OVO JE NEDELJA MILIONERA NA BALKANU: Posle Srbije, i Hrvatska dobila svoju "sedmicu"!

 

Nesuđeni loto milioner uplatio je 30. avgusta listić za 230 dinara i u igri "džoker" dobio je tačno 16.564.212 dinara.

 

Međutim, zaboravni Smederevac, koji je listić uplatio u menjačnici MIM-T u ovog gradu nije se pojavio da prijavi dobitak u zakonskom roku od 60 dana, pa je ovih 16,5 miliona vraćeno u nagradni fond. "Džoker" je inače, igra u kojo se izvlači bar-kod listića i ne odnosi se na broje izvučene iz bubnja.

 

Poništena nagrada

 

Potvrdu ove priče Informer je dobio i u "Državnoj lutriji Srbije", gde su rekli da se još nikada nije desilo da neko zaboravi da podigne toliko veliku sumu novca.

 

- Ovaj neobičan slučaj dogodio se u 69. kolu, 30. avgusta ove godine. Listić uplaćen u Smederevu imao je dobitak u igri "džoker" vredan 16.564.212 dinara. Čekali smo da se srećni dobitnik pojavi i podigne novac, međutim, nedeljama se niko nije javljao. Zbog toga smo svi mi u "Lutriji" bili u šoku i nismo mogli da verujemo da će neko propustiti priliku da kući odnese čak 135.000 evra. Sačekali smo zakonski rok od 60 dana, a onda, shodno pravilima sav novac vratili u nagradni fond. Dobitak je time automatski poništen - rekao je Nebojša Žugić iz DLS-a i dodao da si ranije događalo da neko ne podigne nagradu na "lotou" ali nikada to nije bila ni približno tako velika suma.

 

- Dogodi se da neko ne podigne trojku ili četvorku, ali to nisu tako velike nagrade. Ovo je nešto sasvim drugačije. Još se nikada nije desilo da neko ne uzme čak 16 miliona dinara - rekao je on.

 

8,5 MILIONA EVRA JE DOBIO NA LOTOU: Sada je ostao bez ičega zbog bivše žene i ljubavnice

 

Informerovi reporteri posetili su menjačnicu MIM-T u Karađorđevoj ulici u centru Smedereva i tamo zatekli radnicu koja je otkucala ovaj dobitni tiket. Ova devojka nam je rekla da je "nesrećni dobitnik" sredovečan muškarac star oko 45 godina.

 

- Imam u glavi dve-tri mušterije koje su otprilike u to vreme svratile i uplatile "loto" kombinacije od 230 dinara. Jedna od njih, za koju mislim da je srećan dobitnik, bio je muškarac star oko 45 godina. Nije mi poznat i nikada ga nisam viđala u okolini, možda i nije iz Smedereva - iskrena je ova devojka.

 

Smederevci u šoku

 

Ona tvrdi da ju je ova informacija šokirala jer je bila uverana da je dobitak isplaćen na drugom mestu.

 

- Iskreno pošto smo znali da je dobitni listić uplaćen ovde, mislili smo da dobitnik ne želi da se pojavi i prijavi dobitak. Bila sam uverena da je to uradio na nekom drugom mestu. Tek pre dva-tri dana posle obaveštenja koje smo dobili od "Državne lutrije Srbije" saznala sam da niko nije preuzeo dobitak - ispričala je ova radnica.

 

(Telegraf.rs/Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA