KUPOVAO DEVOJČICI SLATKIŠE, PA JE PIPAO PO TELU: Zoran O. uhapšen zbog sumnje da je obljubio dete (10)

- Napunio je korpu namirnicama, a kad su izašli napolje, poljubio ju je u čelo i navodno je pipkao po telu

  • 11

Zoran O. (59) iz Velikog Crnića kod Požarevca uhapšen je zbog sumnje da je izvršio nedozvoljene polne radnje nad maloletnom devojčicom (10) iz Velikog Crnića.

Uhapšen osumničeni za napad na direktora hirurgije KC "Srbije"

Sumnja se da je Zoran u dužem vremenskom periodu neprimereno dodirivao i ljubio maloletnicu iz komšiluka, a policija je došla i do video-snimka na kome se navodno vidi kako Zoran pipka i ljubi dete.

Slučaj pedofilije otkriven je u sredu, kada je jedan meštanin Velikog Crnića odlučio da prijavi Zorana policiji.

- Uhapšen je ispred seoske prodavnice. Neposredno pre hapšenja došao je u radnju sa desetogodišnjom devojčicom i nakupovao joj slatkiša. Napunio je korpu namirnicama, a kad su izašli napolje, poljubio ju je u čelo i navodno je pipkao po telu. Neko od mušterija iz prodavnice pozvao je policiju, znajući da ta priča već neko vreme kruži selom. Toj osobi je bilo mučno da to sve gleda i da ćuti, pa je odlučila da obavestsi nadležne - kaže Kurirov izvor iz istrage.

Policija je tražila video-snimak od vlasnika prodavnice, koji im je dostavio video.

- Zoran je prilikom hapšenja negirao optužbe. Kad je video snimak, nije ništa više komentarisao. Određeno mu je zadržavanje od 48 sati i predat je nadležnom tužilaštvu - objašnjava izvor Kurira.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CVETIC MILANKA

    27. novembar 2016 | 06:09

    LJUDI MOJI , NARODE DRAGI , DALI STE I VI ISTOG MISLJENJA SAMO DA SE VRATI SMRTNA KAZNA PA DA VIDIMO DALI CE IKO POKUSATI DA SILUJE DECU I ZENE .

  • Suzana

    27. novembar 2016 | 15:19

    Sve pohvale za prodavca. To je velika humanost. Spasili ste jedno dete od napaljenog pedofila. Ma smrtnu kaznu mu dajte. Koliko ima takvih ludaka? U paklu goreli pedofili.

  • MIKA

    27. novembar 2016 | 09:18

    DAO BI MU JA SLATKIŠ,MAJMUNČINA BOLESNA ,BAR U SRBIJI NIJE PROBLEM NAĐI NEKU...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA