DROGIRAO HOMOSEKSUALCE I SILOVAO IH DO SMRTI: Jezivo pismo serijskog ubice (FOTO) (VIDEO)

Tokom više od tri godine Stiven Port je napao 11 muškaraca mlađih od 26 godina

  • 3

Stiven Port (41) osuđen je na doživotnu kaznu zatvora nakon što je silovao i ubio četvoro homoseksualaca, a on je u svojoj ćeliji napisao pismo u kojem tvrdi da je bio sa televizijskom zvezdom Bi-Bi-Sija, kao i sa poslanicima dok je radio gej pratnja.

HANIBAL LEKTOR UHVAĆEN NA DELU: Kanibal ubio dvoje, grizao lice muškarca i ispuštao stravične krike!

Portov fetiš je bio seks sa osobama bez svesti, tako da je drogirao i silovao svoj žrtve kako bi “zadovoljio svoju pohotu". Svoje žrtve je upoznavao preko aplikacije Grindr.

Između juna 2014. i septembra 2015. on je zlostavljao i ubijao koristeći droge za silovanje pre nego što je ostavljao njihova tela na ulici ili na lokalnom groblju u Barkingu u istočnom Londonu. Sada u pismu iz zatvorske ćelije, piše da je s nekim poznatim ličnostima spavao za novac.

- Imao sam nekoliko poznatih klijenata dok sam radio kao pratnja, naravno ne mogu da pominjem njihova imena, ali u pitanju su uglavnom poslanici. Spavao sam s jednim poznatim momkom kojeg sam upoznao dok sam bio na odmoru. Bolje je da ne pominjem njegovo ime, ali on je bio voditelj na Bi-Bi-Si-ju. Viđali smo se nekoliko meseci - napisao je Stiven.

Ali Port tvrdi da je ta veza s “poznatim momkom” okončana nakon što se preselio u inostranstvo zbog posla na novoj televiziji, Takođe tvrdi da je popularan među zatvorenicima jer ga je nekoliko njih zamolilo da im da autogram.

- Nekoliko puta su me zamolili da im potpišem moju sliku iz novina. Mislim da sam jedini poznati zatvorenik u ovm krilu, ne vidim nikoga koga bih prepoznao sa televizije - navodi.

Foto: Profimedia/Press Association Foto: Profimedia/Press Association

Tokom više od tri godine Port je napao 11 muškaraca mlađih od 26 godina, uključujući i četvoricu koji su preminuli, nakon što je gledao naasilne pornografske filmove s drogiranim muškarcima i ženama.

Port je u pića žrtava sipao GHB - drogu poznatu kao tečni ekstazi - i silovao ih dok su oni bili bez svesti.

Tokom od 15 meseci, Port je ostavio tri beživotna tela u blizini lokalne crkve, a jedno je izbacio ispred svog stana. U tela je ubrizgavao drogu kako bi izgledalo da su preminuli od slučajnog predoziranja.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    28. novembar 2016 | 00:20

    Monstrum

  • Jole

    28. novembar 2016 | 14:24

    Fujjjjjj....ma koje poznate licnosti bi bile sa ovom rugobom,?i da su gej ima lepih pa bi valjda s njima bili...monstrum sadista

  • Н.С.

    29. novembar 2016 | 00:20

    Какав гадов. Па ко је могао са њим било шта, за име света? Па њему ни мама да не каже:'' чедо моје''.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA