RUSI I SLOVENCI STIŽU NA ZLATIBOR: Kad su čuli šta tu sve mogu videti, odmah su se zagrejali

Đurić je prisutne upoznao sa projektima koje opština Čajetina planira za naredni period, posebnu pažnju je posvetio izgradnji gondole na Zlatiboru, dok je Živanović govorio o novostima koje se na planini pripremaju za nastupajuću sezonu

  • 2

U okviru najave zimske sezone, Turistička organizacija Zlatibor nastavila je sa promotivnim aktivnostima ove planine, kako redovnim nastupima na sajmu turizma u Moskvi, tako i nastupom u Sankt Peterburgu, ali i u Sloveniji.

SLOVENCI ODUŠEVLJENI ZLATIBOROM: I ove godine će skijati kod nas

SNEŽNA IDILA NA ZLATIBORU I KOPAONIKU: Pao je sneg, sve prelepo izgleda (FOTO) (VIDEO)

Zlatibor je na poziv kolega iz Turističke organizacije Beograda učestvovao na promociji, koja je održana u Petrokongresu, u centru grada.

U Sankt Peterburgu su, pored Zlatibora, održane i promocije turističkih ponuda Srbije, Beograda i Republike Srpske, piše Glas zapadne Srbije.

Er Srbija je na promociji objavila da će uvesti direktne linije Beograd - Sankt Peterburg, što će mnogo olakšati dolazak turista iz ove oblasti Ruske Federacije.

Foto: zlatibor.org.rs Foto: zlatibor.org.rs

Tom prilikom je dogovorena poseta Zlatiboru za predstavnike medija i turističkih agencija iz ovog grada, kako bi se na licu mesta uverili u turističke sadržaje planine i dogovorili eventaulnu ponudu.

Zimsku sezonu na Zlatiboru su na promociji u prostorijama Doma sindikata u centru grada Ljubljane najavili zamenik predsednika opštine Čajetina Arsen Đurić i direktor Turističke organizacije Zlatibora Vladimir Živanović.

Foto: zlatibor.org.rs Foto: zlatibor.org.rs

Đurić je prisutne upoznao sa projektima koje opština Čajetina planira za naredni period, posebnu pažnju je posvetio izgradnji gondole na Zlatiboru, dok je Živanović govorio o novostima koje se na planini pripremaju za nastupajuću sezonu i pozvao goste iz Slovenije da novodišnje praznike i odmor provedu na Zlatiboru.

Na sajmu "Priroda i zdravlje" posetioci su se na štandu Turističke organizacije Zlatibora mogli informisati o celokupnoj turističkoj ponudi te planine. Pored ski centra Tornik, Slovenci su na sajmu pokazali veliko interesovanje za kamp na Zlatiboru, kao i za velnes i spa centrima.

(Telegraf.rs / Glas Zapadne Srbije)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crni

    29. novembar 2016 | 15:51

    80 % Srba ne moze da dodje na zimovanje....Tuga i sramota.....

  • Viki

    29. novembar 2016 | 14:42

    Lepo I zanimljivo. Ali skijalista su samo za rekretativce I penzionere.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA