Evo kako se “utovaruje” pijan čovek (VIDEO)

Ko ima želju da pomogne prijatelju, a nema auto, mora da se snađe sa drugim prevoznim sredstvima

  • 3

Kada je prijatelj u nevolji valja mu priskočiti u pomoć. U situacijama kada je mrtav pijan i nesposoban da hoda, a nađe se u tom stanju na glavnoj varoškoj džadi, to se mora učiniti munjevito.

Zaspao je mrtav pijan u kontejneru, a onda ga je odneo đubretarski kamion! (VIDEO)

Ko ima želju da pomogne prijatelju, a nema auto, mora da se snađe sa drugim prevoznim sredstvima, čak i građevinskim kolicima.

A onda na scenu stupi slučajni prolaznik sa kamerom na telefonu i pomoć prijatelju mogu na Jutjubu da gledaju stanovnici cele planete. Ispod snimka, nastalog pre koju godinu, navedeno je da se priča koja sledi dešava u šumadijskoj varoši Topola.

U centru varoši muškarac u tamno plavoj jakni, značajno pijan, bacio se na kolena kraj drveta kao poslednjeg oslonca u njegovom svetu dupliranih slika. Drugi muškarac, u svetloj mada prljavoj jakni, delovao je munjevito. Otišao je nekud i vratio se gurajući kolica za beton. A onda počinje svog prijatelja da diže sa tla i "utovara" u kolica, mučeći se kao da je ovaj tonu težak.

Akcija je uspela, a prijatelj u tamnoj jakni udobno se smestio, dok je njegov spasilac "brektao" pod težinom kolica, na putu ka nekoj sigurnijoj lokaciji.

Medicina kaže da je ovde u pitanju najteži stepen pijanstva, kada usled paralize nervnih centara dolazi do poremećaja spretnosti pokreta. Tada se "sapliće" jezikom, tetura, psihički ste otupeli, a mogu da se jave i kraći ili duži periodi pomućenja svesti.

(M. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čarapanković

    29. novembar 2016 | 23:04

    Pravi prijatelj. A ovaj što se smeje mogao je čoveku da pomogne. Svaka čast čoveku sa kolicima.

  • saxon

    29. novembar 2016 | 22:47

    Kurva sudbina, volim smeh ovih u pozadini koji su blazeni u neznanju sta sve sudbina moze da uradi od coveka

  • Tatjana

    29. novembar 2016 | 22:22

    Žalosno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA