BAHATE GAZDARICE: Ovo su majka i ćerka koje su juče otele čoveka u Kumodraškoj (FOTO)

Oteti Ratko je dve godine živeo sa takozvanim bahatim gazdaricama i nikad se nije slagao sa majkom i ćerkom

  • 33

Radnik auto-perionice u Kumodraškoj ulici otet je juče oko 14 sati, a zahvaljujući efikasnoj akciji policije on je pronađen u Novom Beogradu.

Otmicu su izvršile majka, ćerka i tri muškarca. Upali su i fizički napali radnika auto-perionice, a potom su ga silom odvukli u auto BMW i odvezli se. Svi su se pitali ko su te dve žene. U pitanju su Snežana Nikolić (47) i ćerka Anja (21).

One su radnika Ratka Radovića (32) na silu ugurala u automobil i odvezla.

Majka i ćerka, inače vlasnice druge auto-perionice na Tošinom bunaru su u društvu ćerkinih drugova u dva automobila došle do objekta u Kumodraškoj i počeli verbalno i fizički da ga maltretiraju. Radović je, kako saznajemo, kod njih dao otkaz nekoliko dana ranije.

Policija je brzo reagovala, dala se u poteru za automobilima i Ratka pronašla na svom starom radnom mestu, u perionici na Tošinom bunaru. Majka, ćerka i ćerkini drugovi su uhapšeni, a dolasku patrole je, kako pričaju radnici okolnih radnji, prethodila prava drama.

- Videli smo dva automobila kako ulaze u perionicu. U “BMW-u” su bile majka, ćerka, dok momka nismo videli od zatamnjenih stakala, a u “puntu” dvojica mladića od oko 20 godina, ćerkini prijatelji. Ušli su u perionicu i zatvorili vrata - pričaju radnici iz okolnih radnji.

 Foto: Facebook/Ања Николић

Foto: Facebook/Ања Николић

Kako se ispostavilo, Ratko je radio u perionici Nikolićeve i živeo u stanu iznad nje, koji je sada pretvoren u kafić. Od očevidaca smo saznali i da odnos između zaposlenog i njegove "gazdarice" nikada nije bio harmoničan.

- Ratko je stari i blizak prijatelj Snežane i Anje. Živeo je kod njih, radio za smeštaj i neke sitne pare ali nekoliko puta je, nakon svađa odlazio i vraćao se. Sigurno je kod njih proveo jedno dve godine - rekao je jedan od zaposlenih u obližnjoj mehaničarskoj radnji.

On je dodao i da su, tokom jučerašnjeg incidenta, u prvi mah pomislili da je došlo do svađe majke i ćerke, što, takođe, nije redak slučaj u ovom porodičnom objektu.

- Čuli smo kako "lupaju i deru se svi uglas". Prvo smo pomislili da se međusobno raspravljaju. Tek kada je došla policija i izvela nepoznatog momka, shvatili smo o čemu se radi - rekao je radnik.

Ostali su objasnili da Ratko nije jedini koji je sa "gazdaricama" imao problema.

- Svi zaposleni imaju probleme sa njih dve, verovatno zbog njihove preke naravi - dodaju zaposleni u okolnim objektima.

Vlasnici perionice u Kumodraškoj potvrdili su za “Blic” da je Ratko kod njih počeo da radi pre samo nekoliko dana, i da im se činio kao dobar dečko.

- Rekao nam je da beži od njih dve, da ne želi nikad da ih vidi - objasnila je vlasnica lokala u Kumodraškoj.

(Telegraf.rs/Blic.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Isko

    29. novembar 2016 | 18:21

    Pomislile su da su takve ribe, da mogu da imaju robove. Treba njima motika u šake i poskidati montažu, a obući im radnička odela. Pa da vidiš dal će posle pa se puće. Pun mi je više ovakvih naloženih žena.

  • Krkiša

    29. novembar 2016 | 17:20

    Koje aždaje. Treba im rob da se mogu iżivljavati nad njim. Da je Adam znao za takve nikada jabuku probao ne bi.

  • maja

    29. novembar 2016 | 17:17

    Rospije,umislile da je covek njihovo vlasnistvo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA