OVI MUŠKARCI ĆE EKSPLODIRATI SVAKOG TRENA: Jedan trend se uvukao među jači pol u Srbiji, a ženama se uopšte ne sviđa (FOTO)

Muškarci dosta vremena provode u teretani i trude se da budu što veći, ali nama se čini da malo preteruju u tome

  • 18

U poslednjih nekoliko godina, muškarci u Srbiji postali su opsednuti fizičkim izgledom i fitnesom. Naravno, to nije loše, jer svako treba da vodi računa o svom izgledu i da se trudi da što bolje izgleda, ali sve treba da ima svoju meru.

MARINA IZ BEOGRADA JE PROBUŠILA KLITORIS: Od tog momenta imam ludačke orgazme

Danas se treniranje pretvorilo u jedno veliko takmičenje u kojem se svi muškarci trude da budu bolji jedni od drugih. Naravno, oni to rade tako što povećavaju svoje mišiće i definiciju.

Ponavljamo, treniranje i fitnes su dve najzdravije stvari, ali ako se primenjuju u normlanom tempu, bez preterivanja.

5 more ... Cya! A photo posted by Nikola Simsic (@shime_180fit) on

Nismo sigurni zbog čega, ali veliki broj muškaraca je postao opsednut veličinom svojih mišiča. Zbog toga su oni u stanju da koriste razne suplemente, čak i one koje nisu korisni za njihovo zdravlje.

Morali smo da se zapitamo, zbog čega je toliko velika želja da mišići budu tako veliki. Logičan odgovor nam je – zato što misle da to žene vole.

#fitness #muscle #hardwork #crossfit #nevergiveup #feelgood #staystrong #samojako # A photo posted by @vlado.vlado on

Istina je, ipak, drugačija. Devojke vole kada su muškarci u formi i kada nisu zapušteni. Oni koji treniraju u teretani i koji rade na svom izgledu će sigurno imati lakši prolaz kod devojaka, ali oni koji preteruju i koji se "pumpaju" neće tako lako proći.

I strana istraživanja su pokazala da su muškarci sa prevelikim mišićima neprivlačni devojkama. Dakle, trudite se da budete umereni i normalni, jer to je dobitna kombinacija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • МЖШ

    30. novembar 2016 | 16:21

    Пола ових је на стероидима.Тренирам већ пар година због здравог живота и могу рећи да је 90% мушкараца у теретани ту због комплекса

  • Mića iz kafića

    30. novembar 2016 | 18:20

    Ove ljudine se garant drže one: "svakoga dana u svakome pogledu sve više napredujem"? I tako iz dana u dan...sve do jednom, dok se ne začuje buum i komentar komšija: e baš šteta, puče ko balonče a bilo neko duševno momče.

  • Ruby

    30. novembar 2016 | 16:06

    Preterano

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA