≫ 

HOLIVUDSKA PLJAČKA BANKE NA FLORIDI: Pušteni taoci, otmičari uhapšeni! (VIDEO)

Spasilački timovi su na terenu

  • 0

U toku je pljačka banke na Džeksonvilu na Floridi. Veruje se da pljačkaši drže 11 osoba kao taoce.

MLADIĆ SE ZAPALIO U BANCI: Povređeno 26 ljudi u stravičnoj eksploziji u Melburnu (VIDEO)

Spasilački timovi su na terenu.

Veruje se da su lopovi naoružani, a prema prvim informacijama jedan napadač je aktivan i čuje se pucnjava. Policija moli ljude koji su u blizini da se sklone zato što je akcija spasavanja u toku.

Na pres konfereniciji koju je organizovala policija rečeno je da je poziv došao oko 09:06 pre podne i da je prijavljeno da je pljačka u toku. Policija za sada nema infomacije o tome da li ima ranjenih i ne želi da komentariše o tome da li pregovaraju sa pljačkašem. Ističu da će odmah ući u banku ako budu smatrali da su taoci u opasnosti. Škole u kraju nisu zatvorene jer je naoružani napadač trenutno unutar banke. Majka jednog zaposlenog je na licu mesta, i čeka da dobije novosti o svom sinu (18). Kaže da je jako uplašena jer njegov telefon kada pokuša da ga pozove stalno prebacuje na govornu poštu.

U međuvremenu, stigle su dobre vesti sa Floride - svi taoci su oslobođeni, a otmičar je uhapšen i sproveden u policijsku stanicu.

Inače, portparolka lokalne policije Melisa Buheda rekla je kriza trajala oko dva sata, ali nije mogla da potvrdi ranije izveštaje da je moguće da je neko upucan tokom pljačke.

(Telegraf.rs/Izvor: firstcoastnews.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA