POVREDIO DVA POLICAJCA, PA POKUŠAO DA POBEGNE: Filmska potera u Čačku

Osumnjičeni je danas oko 17 časova, tokom policijske akcije u Ljubićkoj ulici, pokušao da pobegne svojim vozilom, napao policijske službenike i oštetio službeno vozilo, a tom prilikom, dvojica policijskih službenika su zadobila povrede

  • 3

Policija u Čačku uhapsila je danas D. D. (30) iz tog grada koji je bio naoružan, i tokom policijske akcije, pokušao da pobegne svojim vozilom, napao policijske službenike i oštetio službeno vozilo policije.

Čačani pokušali da puste u promet 207 falsifikovanih omiljenih srpskih novčanica: Uhvatili ih i sa 8 pištolja (FOTO)

Prilikom hapšenja, osumnjičeni D. D. je pokušao da pobegne pa je policija pucala u pneumatik njegovog automobila kako bi sprečila bekstvo. Prilikom upotrebe vatrenog oružja nije bilo povređenih.

-  Osumnjičeni je danas oko 17 časova, tokom policijske akcije u Ljubićkoj ulici, pokušao da pobegne svojim vozilom, napao policijske službenike i oštetio službeno vozilo, a tom prilikom, dvojica policijskih službenika su zadobila povrede - navodi se u saopštenju Policijske uprave u Čačku.

Krvav obračun u Čačku: ŽENA IZBOLA MUŽA NOŽEM, policija još istražuje uzrok

Pripadnici MUP u Čačku, po ovlašćenju osnovnog javnog tužioca, odredili su zadržavanje D. D., zbog sumnje da je izvršio krivična dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Navodi se da će osumnjičeni D. D. u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom javnom tužiocu.

(Telegraf.rs / Tanjug / Foto: ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • čačanin

    2. decembar 2016 | 08:10

    pa šta ako su pucali i treba,to im je posao.pištolji im za to i služe,da neće da dele cveće bagri.nego zabrinjava da niko još ne pipa one krupne.znači neko ih obaveštava,a mi to vidimo.nešta me mnogo čudi zabrinutost za tu bagru što policija puca.

  • The Spatula

    1. decembar 2016 | 23:47

    Svakakvih ima... Razumem kriminalac, budala, ali da oni bez razmisljanja povade pistolje i pucaju a okolo lokali, kafic, zgrade i prometna ulica, skoro sam centar grada, van pameti. Sup na dvesta metara odatle a oni pucaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA