≫ 

Policajci su ugledali čudne bunkere u BMW-u u Zemunu. Kad su upali, zagazili su u leglo beogradskog Eskobara (FOTO) (VIDEO)

Svi osumnjičeni će, uz krivične prijave, biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu

  • 15

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u dve odvojene akcije zaplenili su 30 kilograma marihuane i izvesnu količinu heroina i uhapsili tri osobe, osumnjičene za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga. Vrednost zaplenjenih opojnih droga procenjuje se na više od 10 miliona dinara.

MALOLETNIK UHVAĆEN SA DROGOM U OBLIKU TENISKE LOPTICE: Šetao okolo sa pola kilograma heroina!

U prvoj akciji, koja je realizovana u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom, u jednom vozilu u naselju "Plavi horizonti" u Zemunu uhapšeni su A.J. (1982) i D.S. (1973), dok je u drugom automobilu, na drugoj lokaciji u Zemunu, zaplenjeno 28 kilograma marihuane.

Foto: Tanjug/MUP Foto: Tanjug/MUP

U automobilu "BMV", u jednoj ulici u Zemunu u kojoj živi A.J, u ručno pravljenim bunkerima koji su bili zavareni, policija je pronašla 56 paketa sa 28 kilograma marihuane. Potom je u stanu u Kaluđerici, u kojem je D.S. neprijavljeno boravio, zaplenila još dva kilograma ove opojne droge.

Foto: Tanjug/MUP Foto: Tanjug/MUP

Policija je u drugoj akciji, u stanu na teritoriji opštine Palilula, pronašla oko 40 grama heroina i elektronsku vagicu sa tragovima ove opojne droge i uhapsila I.C. (1998) iz Beograda.

Svi osumnjičeni će, uz krivične prijave, biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu.

(Telegraf.rs / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hmmm

    4. decembar 2016 | 12:01

    Kakvog bre eskobar covek valjao travu? To bi trebalo legalizovati i prodavati svuda, pola dilera bi ostalo bez posla ali i gomila politicar bez svog crnog fonda. Istina ja bih sve droge legalizova pa neka se prodaju i apotekama i neka se drogira ko hoce, sta me briga

  • Alex

    4. decembar 2016 | 13:38

    Eskobar? Hahaha, Eskobar, poznat po valjanju trave, hahahahaha.

  • Pera

    4. decembar 2016 | 13:23

    Pa kako da nam nezaposljenost pada Mlad covek pokrene biznis I to dobar biznis A oni u aps E Vucicu Vucicu nevalja ti poso

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA