UŽAS U UBU: Uhapšen mladić zbog sumnje da je ubio čoveka!

Prema priči očevidaca, došlo je do verbalnog sukoba između dva muškraca, nakon čega je mladić pesnicom udario starijeg čoveka, koji je kasnije pao i glavom udario u pločnik

  • 2

Ubljanin R. K. (29) uhapšen je zbog sumnje da je udarcima pesnicama 30. novembra u centru Uba usmrtio S. U. (60) iz te varošice. Nesrećni čovek je pronađen okrvavljen na ulici, a kako saznajemo, do incidenta je došlo kada je R. K., dok je šetao svog psa, došao u verbalni sukob sa S. U., koji je izlazio iz obližnje kafane.

HOROR SCENA U CENTRU UBA: Na pločniku pronađen mrtav čovek krvave glave

- Dvojica muškaraca su ušla u verbalnu raspravu, a u jednom trenutku stariji muškarac je povukao za ruku R. K., nakon čega mu je mladić zadao udarac pesnicom u glavu. Stariji muškarac je nakon toga pao i udario glavom u pločnik, a R. K. je nakon toga pobegao sa lica mesta - navode izvori.

Lekari Hitne pomoći, koji su došli na lice mestza, mogli su samo da konstatuju smrt, jer je nesrećni čovek preminuo na pločniku. Uhapšenom R. K. je određen pritvor do 30 dana, a on se sumnjiči za ubistvo.

(S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neša

    5. decembar 2016 | 13:33

    Sobzirom na naše sudstvo dobiće nanogicu šest meseci kao i onaj što je ubio komšiju zbog parkinga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA