Devojčica koja je objavljivala potresne poruke iz Alepa - ŽIVA, ali i dalje u OPASNOSTI

Bana Alabed je "nestala" sa te društvene mreže u nedelju, nakon žestoke ofanzive sirijske vojske na oblasti koje drže pobunjeničke grupe

  • 11

Sedmogodišnja devojčica Bana Alabed, čiji su tvitovi o životu u istočnom delu sirijskog grada Alepa izazvali veliku pažnju, živa je, ali je i dalje u opasnosti, prenosi BBC.

POSLEDNJA PORUKA BUDI JEZU: Profil devojčice (7) koja je objavljivala potresne poruke iz Alepa, nestao sa Tvitera! (FOTO) (VIDEO)

Bana Alabed je "nestala" sa te društvene mreže u nedelju, nakon žestoke ofanzive sirijske vojske na oblasti koje drže pobunjeničke grupe.

Novi tvit devojčicine majke ukazao je da su i dalje u "ozbiljnoj opasnosti i da nemaju gde da odu".

"Još traju napadi. Nemamo gde da pobegnemo, svaki minut izgleda kao smrt. Molite za nas. Doviđenja", napisala je majka 7.godišnje devojčice.

Izvor BBC-a navodi da su devojčica i njena majka na nepoznatoj lokaciji.

Printskrin: Twitter/banaalabed Printskrin: Twitter/banaalabed

Tviter nalog, u kome se opisuju detalji života u ratu ima više od 160.000 pratilaca širom sveta, a mnogi od njih su izrazili zabrinutost zbog devojčice i njene porodice.

Pretpostavlja se da porodica Bane Alabed živi u istočnom Alepu, u delu koji je pod vlašću pobunjenika i koji su prethodnog vikenda žestoko bombardovani.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko&Slavko.

    6. decembar 2016 | 00:37

    Исто тако 1991 у Госпићу су наше девојчице биле у великој опасности.Нисмо имали где да одемо.Гранате и бомбе су падале на све стране.Није било никога да нас заштити.Тада смо се уздали само у Бога.Успели смо да побегнемо за Србију.Данас смо расељени по Европи.

  • miki

    6. decembar 2016 | 04:19

    Devojcica sedam godina udaljena 14 km od ratnih dejstava izvestava sta se tamo desava sjte molim vas sto gutste te CNN BBC budalastine

  • Sale

    6. decembar 2016 | 00:18

    Daj Boze da prezivi ova mala nevina dusa. Zanimljivo je da posteni BBC prenosi ovaj jedinstveni slucaj u serijama-i treba ukazati paznju unesrecenima-, ali realno bode oci da su posteni ljudi sa BBC-a primetili da je posle ofanzive regularne Sirijske vojske, podrzana od strane Rusije, ova mala dusa prestala da se javlja.. Pa sta je sa stotinama hiljada isto nevinih dusa koje niko nije primetio, oni su verovatno culi da postoji neki internet a kamoli da budu prisutni na istom..a ti isti Britanci, Amerikanci itd su im unistili zivot i domove. Ovde ne vidim milosrdje nego politicki interes tih poznatih zlocinaca. U svakom slucaju najveca podrska i nada maloj dusi da ce iz svog tog zla izaci nepovredjena i da ce naci svoju srecu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA