HOROR U LAZAREVCU: Oteli devojčicu (15), tukli, dodirivali po telu, a onda onesvešćenu izbacili na ulicu!

- Krenula sam kod komšije po novac kako bih otišla do prodavnice. U ulici se zaustavio sivi "fijat punto" sa zatamljenim staklima i muškarac me je pitao da li se poznajemo - ispričala je devojčica

  • 6

Preksinoć u Lazarevcu dvojcia napasnika su petnaestogodišnju devojčicu uvukli u automobil marke "punto", tukli je i dodirivali, a onda je onesvešćenu izbacili na ulicu.

NARKO-DILERI PRONAŠLI NOVI NAČIN ZA ŠVERC: "Robu" prevoze taksijem, i to je samo deo njihovog plana!

Prvo su devojčicu N. Đ. oteli u Ulici Milunke Savić u Lazarevcu, a nakon iživiljavanja su je izbacili iz vozila kod Vatrogasnog doma. Policija intenzivno traga za dvojicom napasnika koji se sumnjiče za otmicu, prebijanje i nedozvoljene polne radnje.

U Ulici Veljka Vlahovića ju je pronašao ujak D. M. koji je inače policajac i živi u blizini. Obavestio je Hitnu pomoć, koja je devojčicu prevezla u bolnicu gde su urađeni pregledi, a rezultati se očekuju i biće prosleđeni policiji.

- Krenula sam kod komšije po novac kako bih otišla do prodavnice. U ulici se zaustavio sivi "fijat punto" sa zatamljenim staklima i muškarac me je pitao da li se poznajemo. Počela sam da bežim, ali je on otvorio zadnja vrata i uvukao me u auto. Onda je počeo da me dodiruje - ispričala je devojčica.

Ona je zatim objasnila da je u kolima bio još jedan muškarac.

Foto-ilustracija: Profimedia/Fancy Foto-ilustracija: Profimedia/Fancy

- Jedan je ćelav, krupan, na glavi ima tetovažu i veliki ožiljak na licu. On mi je udarao šamare i gurao mi glavu u neki beli prah, ali ja sam se otimala. Udario me je motkom tri ili četiri puta, pa je nastavio da me šamara celim putem. Pričao je da me je oteo zbog mog ujaka. Pokrio mi je oči, pa nisam videla gde me voze - priča devojčica i dodaje da ju je sve vreme udarao, zbog čega joj je polomio ruku:

- Uzeo mi je telefon i slao poruke mom ujaku. Od batina sam se onesvestila i probudila sam se tek u Hitnoj pomoći.

Njen ujak D. M. kazao je da su ga otmičari zvali telefonom i puštali mu da sluša kako devojčica vrišti.

Foto-ilustracija: Marko Todorović Foto-ilustracija: Marko Todorović

- Neko ju je oteo zbog mene, a ja nikom ništa nisam uradio. Puštali su da čujem kako vrišti. Na kraju su mi rekli da dođem na lokaciju gde će je predati - ispričao je on.

Devojčica je ispričala da joj je muškarac sve vreme pretio i govorio da ni slučajno ne sme da pozove policiju.

- Drugi, visoki muškarac mu je sve vreme govorio da me ne bije, ali on nije prestajao. Pitao ga je da li je normalan i šta rade sa detetom. Uplašena sam, ne znam šta su mi sve uradili, ničega se ne sećam.

(Telegraf.rs / Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ??

    6. decembar 2016 | 09:44

    Kakva kazna bi bila adekvatna za ovakvu stoku? Možda bi trebalo vratiti Dušanov zakonik,pa da dobiju sve ono što su oni uradili drugima.

  • Profa

    6. decembar 2016 | 10:31

    Ja im ne bih ni sudio.

  • Alex

    6. decembar 2016 | 10:17

    Gde je policija, sigurno nije tako tesko naci ove bilmeze i odrati ih od batina u cilju pribavljanja priznanja. Lazarevac je mali, svi se u glavu znaju, sigurno svi znaju ko se bavi zelenasenjem. Mozda samo policajci slezu ramenima. Videcemo za par dana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA