≫ 

MINISTARSTVO ZDRAVLJA DEMANTUJE MEDIJSKE NAVODE: Vreme pregleda pacijenta se neće menjati

Državni sekretar Meho Mahmutović rekao je da nisu tačni navodi da će pacijenti snositi posledice i da će im biti uskraćen pregled godinu dana, ako ne dođu kod lekara dva puta u zakazanom terminu

  • 0

Državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Meho Mahmutović demantovao je danas da će vreme pregleda kod lekara opšte prakse biti skraćeno.

NOVA PRAVILA u domovima zdravlja od 1. decembra zbog kojih ćemo biti još nervozniji (i lekari i pacijenti)

Povodom pisanja pojedinih medija da će pregled kod lekara opšte prakse moći da traje 10 minuta Mahmutović je rekao da je predviđeno vreme pregled kod lekara opšte prakse 15, a kod lekara specijaliste 30 minuta.

OD NOVE GODINE STROGA PRAVILA: Ko ne dođe na zakazani pregled, čeka ga BRUTALNA KAZNA!

Mahmutović je za televiziju Pink rekao da nisu tačni navodi da će pacijenti snositi posledice i da će im biti uskraćen pregled godinu dana, ako ne dođu kod lekara dva puta u zakazanom terminu.

On je rekao da će uvođenje integrisanog zdravstvenog sistema omogućiti da sve lakše i bolje funkcioniše i onemogućiti da jedan pacijent zakaže istu intervenciju u više ustanova.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA