Ovo je monstrum koji je ubio troje komšija, jednog ranio, pa izvršio SAMOUBISTVO NA GROBLJU! (FOTO)

Života Radičević (61) je prvo pozvao komunalne inspektore kako bi napravili zapisnik o đubrivu koje je ispalo sa traktora bračnog para Stevanović, a zatim je uzeo lovačku pušku, otišao za njima na njivu i pobio ih

  • 18

Zbog toga što mu je smetalo đubrivo koje je ispadalo sa traktora, Života Radičević (61) iz sela Ratina kod Kraljeva, je lovačkom puškom ubio Zorana Stevanovića (67), njegovu suprugu Gordanu (64) i Miloja Kostovića (52), dok je ranio Živana Ćurličića (36).

TROJE MRTVIH I JEDAN RANJEN U KRALJEVU: Muškarac pucao iz lovačke puške, pa presudio sebi

Kako kažu komšije, ubijeni bračni par i Života su u svađi dve godine zbog zemlje, ali ništa nije ukazivalo da će doći do tragedije.

- Zoran je juče traktorom prevozio stajsko đubrivo jer je hteo da đubri oranicu koju ima. Koliko sam čuo, to đubrivo je padalo sa prikolice po putu, što je Životi smetalo, pa je pozvao komunalnu inspekciju. Tada sam prolazio pored njegove kuće i video ga kako priča sa komunalnim inspektorima. Samo je mahnuo rukom, pozdravio me, a ja sam nastavio dalje - priča jedan od komšija.

Komunalni inspektori su napravili zapisnik i otišli, a Života je uzeo lovačku pušku i pucao u Gordanu, zatim je u polju ubio njenog muža Zorana i devera Miloja. Nakon toga je cev okrenuo ka Živanu Ćurličiću i naneo mu povrede koje nisu opasne za život.

Foto: informer.rs Foto: informer.rs

- Žena je još davala znake života kada je prebačena u bolnicu, ali je preminula nekoliko sati kasnije. Povrede su bile teške i reanimacija nije uspela. Drugi pacijent nije životno ugrožen. Njegovo zdravstveno stanje je stabilno - kazao je doktor Zvonko Veselinović.

Kada je izveo krvavi pir, Života je otišao do svoje kuće, gde je sreo sina Dragana koji u tom trenutku nije znao šta je njegov otac učinio.

Foto: informer.rs Foto: informer.rs

- Pitao sam ga šta će mu puška i pokušao da mu je uzmem, ali me je on odgurnuo i rekao mi da se sklonim. Seo je u automobil i otišao noseći pušku, a ja sam odmah pozvao policiju jer sam se uplašio. Ubrzo su mi javili šta je uradio komšijama i da se posle ubio na seoskom groblju - ispričao je njegov sin Dragan, koji je još uvek bio u šoku.

Policija je, kada je dobila dojavu šta se u polju dogodilo, krenula je u potragu za Životom. Tražili su ga na nekoliko lokacija, a onda je njegovo beživotno telo pronađeno na groblju u Ratini.

(Telegraf.rs / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan Sekulovic

    8. decembar 2016 | 16:07

    "Komunalni inspektori su napravili zapisnik i... otišli " !?! E tu je bio okidać i greška države jer se kaže da " problem traje godinama " a živci i strpljenje su potrošna kategorija kod gradjana te dobi. Osuditi je lako a razumeti teško. Država snosi velik deo odgovornosti.

  • Dragan

    8. decembar 2016 | 12:16

    Šta reći nego "srpska posla", nama ne trebaju ratovi sami ćemo da se istrebimo.

  • carevic

    8. decembar 2016 | 14:49

    Treba zatvoriti onog koimuje dao dozvolu za oružje ti iz supa nikome ne polažu račune a sva ubistva počinila su se sa oružjem pod dozvolom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA