TELEGRAF SAZNAJE: Uhapšen član "Alkatraza" osumnjičen za ubistvo navijača Partizana!

Beograđanin Damjan Šobić (29), za koga se sumnja da je učestvovao u ubistvu pripadnika grupe "Zabranjeni" Ivana Perovića (20), uhapšen tokom popodneva u Kosovskoj Mitrovici

  • 42

Pripadnik Partizanove navijačke grupe "Alkatraz" Damjan Šobić (29), koji je osumnjičen za ubistvo Ivana Perovića (20) koji je pripadao suprotstavljenoj frakciji Grobara "Zabranjeni", uhapšen je danas u Kosovskoj Mitrovici, saznaje Telegraf.

Kosovska policija nije otkrila pun identitet uhapšenog, već je potvrdila da je priveden muškarac sa inicijalima D. Š.

- KPS je danas oko 16 sati uhapsila D. Š. rođenog 1983. godine, sa prebivalištem u Beogradu, a postupak ispitivanja je još u toku. Hapšenje nije po poternici MUP-a Srbije, već smo dobili informaciju da je lice naoružano. Prilikom legitimisanja, pružao je otpor i posegnuo za vatrenim oružjem, ali nije stigao da ga upotrebi - potvrdio je za Telegraf zamenik regionalnog direktora KPS-a regiona Mitrovica Ergin Medić.

KPS je večeras oko 20.30 sati obavila i pretres jednog stana u centru severnog dela Kosovske Mitrovice, a akcija povezana je sa hapšenjem D. Š. Policajci su sa nekoliko vozila i pancirima ušli su u jedan od ulaza u centru severnog dela Kosovske Mitrovice, dok su prizor posmatrali okupljeni građani koji su sedeli u okolnim lokalima. Za sada nije poznato da li je policija nešto pronašla tokom ovog pretresa.

Perović je 22. oktobra prošle godine ubijen u "sačekuši" na uglu ulica Narodnih heroja i Bulevara Zorana Đinđića na Novom Beogradu, u obračunu navijačkih grupa Partizana. Perović je u obračunu ranjen u kuk, a zbog obilnog krvarenja preminuo je odmah po prijemu u bolnicu.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alibeg

    14. jun 2012 | 19:16

    Hapsi bre!

  • AGENTURA 024

    14. jun 2012 | 20:16

    polako Alibegu, docices i ti na red

  • LOL

    14. jun 2012 | 20:47

    OBJAVITE MI KOMENTAR! STA STITITE OVOG ALIBEGA, KOJI JE UBIO SAM SVOG "DRUGA" IVANA!!! ZASTO NISI ZVAO HITNU ODMAH, ALIBEGU?!?!? ZASTO TI JE VAZNIJE ONO STO SI IMAO PO STEKOVIMA NEGO "DRUGAROV" ZIVOT? SRAM TE BILO!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA