Dečak vitlao mačetom u školskom dvorištu, deca drhtala, a onda su ga američki policajci upucali! (UŽASAVAJUĆI SNIMCI)

Dečak je u kritičnom stanju prevezen u obližnju bolnicu

  • 13
Printskrin: Twitter/evanyuson Printskrin: Twitter/evanyuson

Policija je bila prinuđena da puca u učenika srednje škole u Nevadi koji je mahao nožem i pretio svojim drugovima.

>>> POLICIJA UPALA U KUĆU KOD DEDE: Dočekao ih je s nožem zabodenim u grudi i krenuo na njih da se bori (VIDEO)

Na snimku objavljenom na društvenim mrežama može se videti 14-godišnjak koji u ruci drži ogroman nož, čije sečivo je dugo najmanje 30 centimetara, i vitla oružjem pred grupom okupljenih učenika u dvorištu škole. Ubrzo je stigla policija i okončala dramu tako što je pucala i ranila pomahnitalog tinejdžera.

Zvaničnici policije su saopštili da je njihov pripadnik više puta dečaku naredio da spusti nož i odmakne se od njega, ali on nije želeo da posluša.

- Pogodio je učenika i tako uklonio pretnju po bezbednost prisutne dece - izjavio je šef lokalne policije.

Dečak je u kritičnom stanju prevezen u obližnju bolnicu.Šta je tačno prethodilo događaju zasad nije poznato, ali prema nekim informacijama iz istrage, tinejdžer se potukao sa drugim dečakom posle čega je izvukao nož.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jana

    8. decembar 2016 | 15:35

    Ljudi pa svi vi ste kompletno retardirani. Da li bi ste isto rekli da su upucali matorog čoveka koji je isto vitlao mačetom? Ne? A zašto? Zato što su upucali odraslu osobu? E pa da vam kažem nešto licimuri, hladno oružje je hladno oružje, a napad je napad. U pravnom svetu su jednaki, jer se napada u cilju da odstraniš nekoga. Slažem se da je pištolj prebrutalan, i da su mogli da koriste omamljivač, ali razmislite malo. Zašto je jedan život bitniji od života sve ostale dece koja su se tu nalazila?

  • mik

    8. decembar 2016 | 13:03

    Postoji sto nacina da se dete onemoguci da uradi nesto sa tim nozevima a ne da ga ubije ova debela americka policijska svinja. Valjda ce preziveti dete

  • ,Sumadinac

    8. decembar 2016 | 12:57

    Ovde su vodjeni iscrpni razgovori decak je toliko bio opasan da deca nisu pobegla a kauboji odmah pucaju kao i uvek na slabijeg

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA