≫ 

OD SRBIJE DO RUSIJE VIŠE NIJE MOGUĆE KOLIMA: Naše građane čeka "rampa" ako pokušaju da pređu granicu!

Kao opcije ponuđeni su ulaz iz Ukrajine, ali je ta trasa zatvorena zbog sukoba na istoku Ukrajine i i put korz Pribaltičke države Litvaniju i Letoniju, što iziskuje putovanje duže za više od 1.000 kilometara

  • 18

Naš državljani koji putuju u Rusiju od nedavno ne mogu da uđu automobilom u Rusiju. U Ministarstvu spoljnih poslova kažu da nam, ulazak iz Belorusije u Rusiju nije dozvoljen, ali da vozačima međunarodnih kamiona jeste.

STVORILA SE KOLONA VOZILA: Automobili sa tablicama BiH ne mogu da uđu na Kosovo

Kao opcije ponuđeni su ulaz iz Ukrajine, ali je ta trasa zatvorena zbog sukoba na istoku Ukrajine i i put korz Pribaltičke države Litvaniju i Letoniju, što iziskuje putovanje duže za više od 1.000 kilometara.

NEMA GUŽVI NA GRANICAMA, ALI IMA MNOGO RADOVA: Ove deonice danas izbegavajte

Razlog za zabranu ulaska u Rusiju iz Belorusije je to što svi stranci moraju da uđu u Rusiju kroz međunarodne granične prelaze, na kojima dobijaju pečat u pasošu, saznaje Blic od Pogranične službe Federalne službe bezbednosti Rusije. A pošto su međunarodni granični prelazi na granici između Rusije i Belorusije ukinuti međudržavnim sporazumom te dve zemlje, prelazak za naše državlajne je skoro nemoguć.

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojs

    9. decembar 2016 | 09:59

    Nasa braca rusi svaki dan po nesto nam zabranjuju hahaha

  • Darko

    9. decembar 2016 | 11:01

    evo prosto umirem sto ne mogu do Rusije. Mene ta zemlja uopste ne privlaci. Viva la EU i civilizacija, Rusi mene asociraju na brutalnost i divljastvo.

  • ATIMUS

    9. decembar 2016 | 09:45

    Dali je moguce sankcije ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA