BOL NE JENJAVA: Marijana (15) se verovatno obesila zbog neuzvraćene ljubavi, tvrdi njena majka

Policija je obavila razgovor sa mladićem

  • 9
vešanje, obešena, omča, samoubistvo, vešala, Foto-ilustracija: pixabay.com

Petnaestogodišnja Marijana Golubović iz sela Zlot kod Bora izvršila je samoubistvo verovatno zbog neuzvraćene ljubavi, rekla je devojčicina majka Milena (31).

TUGA DO NEBA: Sahranjen anđeo iz Bora, devojčica koja je pronađena obešena u kući 

Kako piše "Alo", majka devojčice kaže da je saznala da je njena ćerka imala simpatiju u jednom selu kod Boljevca, sa kojom se posvađala pre nego što se obesila u dvorištu kuće.

- Jedni su mi rekli da joj je taj mladić bio samo simpatija, a drugi da se sa njim zabavljala. Moj jedanaestogodišnji sin je te večeri čuo njen razgovor sa tim mladićem. Rekao mi je da je ona nakon toga otišla u svoju sobu da skine lak sa noktiju. On je otišao kod nje sa bratom, ali im je rekla da izađu jer je boli glava. Posle kad je izašla rekla im je da ide da naloži peć - priča Milena koja je trenutno u selu Podgorac kod svoje majke Hristine.

Šta je pisalo u poruci posle koje se devojčica obesila u Boru: Isti slučaj se desio u februaru, ljudi su u strahu

Ona kaže da joj je sin rekao da se Marijana vratola iz kotlarnice i neko vreme bila sa njima u kući, a onda ih je poljubila i rekla im da opet ide da stavi drva u peć. Kako je dugo nije bilo zvali su je telefonom, a onda i izašli iz kuće i našli je kako visi na kuki između letnje kuhinje i nove kuće.

U selu Podgorac pričaju da su čuli da je policija obavila informativne razgovore sa mladićem sa kojim se Marijana čula i dopisivala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeks

    11. decembar 2016 | 01:04

    Majka 31 god ona 15 strasno.Laka joj crna zemlja ali ovo je smak svijeta ili sam ja lud.

  • Luna

    11. decembar 2016 | 08:43

    Logicno, posle razgovora na mob. i poruke se ubila. Sta drugo biti moze. Lude devojcice, ubiti se zbog momka, Boze sacuvaj!

  • sm

    11. decembar 2016 | 09:43

    Gde su ovi što rekoše sekta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA