PRIZNAO UBISTVO I OTMICU: Ubici iz Kruševca određen pritvor (FOTO)

M. K. (54) je nakon hapšenja priznao ubistvo Gordane Josifović (44) i otmicu Miluna Kostića (52), a policiji je predao i pištolj s kojim je izvršio zločin

  • 3

M. K. (54) iz Kruševca, koji se sumnjiči da je ubio Gordanu Josifović (44) iz istog grada i oteo Miluna Kostića (52) iz sela Lazarevac kod Kruševca, određen mu je pritvor do 30 dana.

PREŽIVEO SAM PET NAJGORIH DANA U ŽIVOTU: Oteti Milun Kostić ispričao detalje filmske otmice koja je potresla sve!

Prema saznanjima lista "Alo!", M. K. je nakon hapšenja priznao oba krivična dela i predao je pištolj kojim je izvršio ubistvo.

Podsetimo, on je Josifovićevu i Kostića kidnapovao u ponedeljak u 16.22 ispred preduzeća u kojem je ubijena Gordana radila, a njeno telo je u utorak pre podne pronađeno u ataru sela Bradarac u aleksinačkoj opštini.

Uoči tragedije u Aleksincu, ubica uputio JEZIVU PORUKU Gordani i Milunu!

- M. K. je u svoju bivšu partnerku prvi put pucao neposredno nakon što su izašli iz Kruševca. Tada je samo ranjena. U polju u blizini sela Bradarac teško povređenu Gordanu je izvukao iz auta i ispalio joj još dva hica u glavuf. Leš je ostavio u šipražju pored poljskog puta. Kostića je naterao da ga vozi, a služio mu je kao neka vrsta osiguranja - priča za ovaj list izvor blizak istrazi.

Foto: Facebook/Gordana Josifovic Foto: Facebook/Gordana Josifovic

M. K. je poreklom iz Prištine, odakle je 1999. godine došao u Kruševac. Njegova ideja je bila da pobegne na Kosovo, gde još uvek ima dosta poznanika i dobre kontakte. Međutim, niška, kruševačka i prokupačka policija su blokirale sve pravce ka Kosovu, zbog čega je morao da osmisli novi plan za bekstvo.

- Krenuo je ka Beogradu jer je računao na to da u velikom gradu u gužvi može lakše da se sakrije. Birali su sporedne pteve i vozili uglavnom noću, dok su danju odmarali na poljskim putevima. Od Kostića je odmah nakon kidnapovanja uzeo mobilni telefon i isključio ga. Dok se odmarao, Miluna je zatvarao u gepek automobila - dodaje dalje izvor dobro upućen u istragu.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Kada je saslušan kod tužioca i sudije po prethodnom postupku, Milun Kostić je pušten kući.

- Otišao je kod rođaka kako bi se naspavao i odmorio. Treba mu mir, a nama je kuća puna ljudi. Osim to je iscrpljen i umoran, Milun je dobro. Koliko znamo, otmičar ga nije tukao i fizički zlostavljao - rekli su u telefonskom razgovoru Milunovi roditelji Latinka i Miloje.

Inače, Gordana i Milun su bili u vezi mesec i po dana, kada je on došao iz Austrije. Pokojna Gordana je pre toga deset godina živela u vanbračnoj zajednici sa M. K. Milun se od svoje supruge, sa kojom ima dva sina, zvanično razveo pre desetak dana, mada su živeli odvojeno poslednje tri godine.

(Telegraf.rs / Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA