≫ 

Vazduhoplovni samit jugoistočne Evrope SEAS: Marko Javornik danas drži predavanje u Kraun plazi

Jugoistočna Evropa postaje veliki centar za civilno i vojno vazduhoplostvo. Pratite samo na Telegrafu danas u 14.20 uživo program s najvećeg Vazduhoplovnog samita jugoistočne Evrope, koji se održava u Beogradu

  • 0

Zamenik predsednika Comtrade Digital Services Marko Javornik držaće danas u 14 sati prezentaciju u Crowne Plaza-i ("How Airlines Can Tap Value From Their Digital Data”") na Southeast Europe Aviation Summit – SEAS 2016, prvom takvom značajnom samitu u Evropi.

 

O OCU VLADIMIRA, SRPSKOG PILOTA HEROJA, 1946. JE PRIČAO CEO SVET: Uradio je nešto što je ušlo u ISTORIJU! (FOTO)

 

Jugoistočna Evropa postaje veliki centar za civilno i vojno vazduhoplovstvo.

 

Budući da se za Srbiju predviđa da će postati najbrže rastuće tržište Evrope, učešće na prvom Vazduhoplovnom samitu jugoistočne Evrope SEAS 2016 dobili su najvažniji analitičari iz regiona.

 

Inauguralni SEAS tako će biti domaćin do sada najvećem skupu direktora i predstavnika aerodroma u Ex-YU regiji. Potvrđena su učešća beogradskog, niškog ali i aerodroma Ponikve, Dubrovnik, Zadar, Pula, Banja Luka, Mostar i preduzeća Aerodromi Crne Gore.

 

Na oba panela o aerodromima učestvovaće i rukovodstvo podržnice TAV-a iz Makedonije.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA