≫ 

Tompson napao Pupovca zbog prozivke: Hrvatski pevač pobesneo na Fejsbuku, traži od države da reaguje

Tompsonu se nije svidelo šta je Pupovac spomenuo njega u svom izlaganju na sednici Odbora za Ustav

  • 22

Promoter ustaštva i nacionalne mržnje, samozvani hrvatski pevač i nacionalista Marko Perković Tompson na društvenim mrežama odgovorio je na "prozivke" Miloradu Pupovcu izrečene na sednici Odbora za Ustav.

PLOČI "ZA DOM SPREMNI" NEMA MESTA U JASENOVCU: Saborski odbor za Ustav doneo odluku

Prenosimo vam njegov status u celosti:

"Zanimljivo, Pupovac bi zabranio mladima slušati Thompsona. Očekujemo od zastupnika u Hrvatskom državnom saboru da zatraže javno pojašnjenje od saborskog zastupnika srpske nacionalne manjine Milorada Pupovca, što je mislio pod tvrdnjom kako je nedopustivo da djeca slušaju Thompsona u autobusima prilikom posjeta spomen obilježjima", stoji na Fejsbuk stranici Marka Perkovića Tompsona.

- Kad mladi posećuju spomen-područja, u knjigama crtaju kukaste krstove, ušata U, a u autobusu slušaju Tompsona. Ako to mislimo da zaustavimo nejasnim odnosom, mislim da se varamo, jer ako mi ne možemo poslati jasnu poruku, onda je sasvim sigurno da to neće ni Vladino Poverenstvo - rekao je Pupovac, zastupnik u Saboru i predsednik Srpskog nacionalnog vijeća, na Odboru na kojem se raspravljalo o ploči HOS-a u Jasenovcu.

Podsetimo, Saborski odbor za Ustav zaključio je danas da postavljanje spomen-ploče poginulim pripadnicima HOS-a u Jasenovcu na kojoj je uklesan ustaški pozdrav "Za dom spremni" vređa žrtve tog ustaškog logora i pozvao nadležne da to obeležje ukloni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    14. decembar 2016 | 18:19

    TUPSONI !!!

  • vera

    14. decembar 2016 | 18:49

    Сад видим да је рат са вама био једино решење.

  • Zg

    14. decembar 2016 | 16:25

    Dvije ratne pjesme i 200 ljubavnih prema obitelji, Bogu i domovini...sta trabunjate?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA