NAJODVRATNIJA PRIČA GODINE: Ubio je ujaka, ujnu, njihovog sina, pa od njih pravio gulaš i STAVIO IH U KONZERVE (FOTO) (VIDEO)

Policija je u stanu, osim ostataka tela troje ljudi, pronašla i još jednog muškarca koji je bio živ, ali s nekoliko metaka u glavi

  • 5

Ukrajinac (29) ubio je svog ujaka (68) i ujnu (51), pa njihovog odraslog sina u stanu u Kijevu. Nakon toga, uzeo je noževe, raskomadao njihova tela i stavio ih u lonac kako bi napravio gulaš.

DRAMA U ALEPU: Prekid vatre ponovo na snazi, u gradu humanitarna katastrofa, nema hrane, vode, lekova (FOTO) (VIDEO)

Kad ga je policija otkrila, počinio je samoubistvo malo pre nego što su mu provalili u stan. Strahuje se da mu članovi rodbine nisu jedine žrtve.

Foto: Police Foto: Police

- Kad smo ušli u stan, videli smo delove tela u kantama i loncima. Ono što je skuvao stavljao je u konzerve. Do našeg dolaska uspeo je napuniti nekoliko konzervi - rekao je šef kijevske policije Andrej Krišenko.

Hanibal je otkriven nakon što su susedi njegovih ubijenih rođaka primetili da ih već danima nema i da se iz stana oseća smrad.

Policija je u stanu, osim ostataka tela troje ljudi, pronašla i još jednog muškarca koji je bio živ, ali s nekoliko metaka u glavi. On je preminuo na putu do bolnice.

Foto: Police Foto: Police

Na mestu zločina bila su i dva pištolja s mecima. Nagađa se da je hanibal živeo u mestu Bila Tserkva, 120 kilometara od Kijeva.

(Telegraf.rs/Dailymail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA