≫ 

Brutalna masovna tuča u školskom dvorištu: Devojčice iz BiH se krvnički udarale, čupale i šutirale u glavu (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Slični incidenti dešavali su se i ranije, u novembru 2013. godine pretučena je učenica Mešovite srednje škole u Tuzli

  • 3

Šokantan video objavljen na društvenim mrežama prikazuje brutalnu tuču grupe devojčica u mešovitoj srednjoj školi Živinice u blizini Tuzle.

>>> BRUTALNA TUČA DVE DEVOJKE U KRAGUJEVCU: Bacila je na pod, počela da je čupa, pa je uhvatila za grudi (VIDEO)

Na snimku se mogi videti devojčice u školskom dvorištu kako se čupaju i divljački udaraju, a najpotresnija scena dogodila se kada je jedna od njih, dok je ležala na zemlji, šutnuta iz sve snage u glavu!

Portal rtvslon.ba saznaje da je incident prijavljen policiji, a obzirom da je reč o maloletnim osobama vrše se provere i okolnosti incidenta kao i istražne radnje po posebnim protokolima u smislu zaštite maloletnih osoba.

Slični incidenti dešavali su se i ranije, u novembru 2013. godine pretučena je učenica Mešovite srednje škole u Tuzli.

Naime, nekoliko devojčica je učenicu prvog razreda izvela iz škole i na očigled svih pretukla i psihički maltretirala. Tri učenice koje su učestvovale u incidentu su i dan ranije pretukle drugu učenicu, uprkos fizičkom obezbeđenju koje je angažovano u školi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa Wien

    15. decembar 2016 | 17:43

    Kada bi moje dete bez razloga ovako pretukli nebi se dobro proveli ni skola ni roditeljj.U Evropskim zemljama roditelji placaju ogromnu kaznu i odstetu a i skola se nebi izvukla.

  • roditelj

    15. decembar 2016 | 20:33

    ne daj boze biti ni na mjestu roditelja pretucene djevojcice ni na mjestu roditelja ovih koje su je napale .Nikad nisam sto posto sigurna da moje dijete nece nesto uraditi .Pricati ,pricati i samo pricati dok bar pola od tog neostane u njihovim glavama.Zalosno do cega smo dosli

  • Flores

    16. decembar 2016 | 11:12

    Nisu to djrvojke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA