OVO JE NAJTUŽNIJI DEKA U SRBIJI: Njegova priča će rasplakati i one s gvozdenim srcem (FOTO)

Tužan izaraz lica i još tužnija priča ovog deke će vas naterati da se zapitate "kakvi smo to ljudi?"

  • 22

Mnogo tužnih priča kruži Srbijom, a jedna od njih je svakako priča ovog dekice, koja sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Miloš Jugović je gledao u uplakane roditelje i ipak otišao! Javio nam se iz Amerike i do detalja opisao taj čuveni raj na zemlji

Na Instagram profilu mighty_chvarak, objavljena je tužna fotografija ovog starca, uz još tužniji opis, koji verno oslikava da sve manje poštovanja jedni prema drugima imamo.

Fotografiju prati opis u kojem piše da se ovaj dekica probudio u hotelu, misleći da je spavao dva dana iako je sinoć stigao, gladan, žedan i tužan. Najlakše je bilo nahraniti ga. I napiti. Skroman je dekica. I tužan. Pretužan.

A photo posted by Сандра (@mighty_chvarak) on

Pobegao je prošle noći iz svoje kuće. Žena mu je umrla pre dve godine, sin se uselio kod njega nakon razvoda. Kupio je deda i sedam ovaca, da bude mir u kući, jer sin ne radi, samo pije. I tuče svog oca. A otac, ovaj mili dekica, pretura po džepovima i govori da ima sve da plati, ali ne i mir.

Da li ste saglasni da nasilje nije porodična stvar, već krivično delo?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • &

    16. decembar 2016 | 00:03

    Roditelji su ti koji su nam zivot dali,sve nam pruzili,odricali se...podici glas je tuzno,a dalje ne mogu ni da komentarisem.Covek je bogat dok su mu roditelji zivi, zna da uvek ima najiskrenijeg prijatelja i bezuslovnu ljubav.To mnogi shvate kada i sami postanu roditelji. A ovi monstrumi sto daju minus neka im cini na cast,ukoliko bar znaju definiciju.Ziveli roditelji!!!

  • Tuzno

    16. decembar 2016 | 00:29

    Boze kakvo li je to zlo zavladalo,postovanje ispod nule sramota prevelika za kucu pa i sve ostalo.Deca roditelje tuku sramota.

  • sl

    16. decembar 2016 | 00:29

    Jadan Boze,dusa me boli..a taj sin monstrum,majko moja,sta sve hoda ovom zemljom pa to je prestrasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA