≫ 

Amerika optužila Rusiju za hakovanje, a Putin je u četiri oka dao veoma jasan odgovor Obami na to!

- Razgovarali su u četiri oka o raznim temama, a dotakli su se i ove teme. Naša strana je iznela veoma jasan odgovor što se možda nije uklapalo sa onim što je Obama pokušavao da nam objasni

  • 7

Posle optužbi Amerike da se Moskva mešala u predsedničke izbore u SAD i hakovala organizacije Demokratske partije, danas se oglasio Kremlj poručivši da je ruski predsednik Vladimir Putin po tom pitanju Baraku Obami dao "veoma jasan odgovor".

OBAMA ZAPRETIO PUTINU: Preduzećemo akciju protiv Rusije zbog mešanja u izbore

Pomoćnik predsednika Rusije, Jurij Ušakov, izjavio je novinarima u Tokiju da je Putin na marginama samita G20 u septembru objasnio Obami stav Rusije po tom pitanju, javila je agencija Tas s.

- Razgovarali su u četiri oka o raznim temama, a dotakli su se i ove teme. Naša strana je iznela veoma jasan odgovor što se možda nije uklapalo sa onim što je Obama pokušavao da nam objasni - rekao je Ušakov, preneo je Rojters.

Obama je sinoć izjavio da će SAD preduzeti akciju protiv Rusije zbog navodnog mešanja u izbornu kampanju u Americi, navodeći da je o tome razgovarao direktno sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

- Potrebna nam je akcija i to ćemo i uraditi - rekao je Obama za Američki nacionalni radio (NPR), prenosi BBC.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vota

    16. decembar 2016 | 11:11

    Za rat u Iraku kriv Sadam Hussein u Libiji Gaddafi u Siriji Asad u Srbiji Milosevic za poraz na izbore Rusi uvek neko drugi kriv za atomsku Japanci iz ove sizofrenije I paranoje nema izlaza totalno Ludlow

  • Vlada

    16. decembar 2016 | 11:43

    Prokleti amerikanci. Bravo trampe

  • Vota

    16. decembar 2016 | 12:19

    Doslo vreme da i u Americi narod bira predsednika dosad kako je ko izabran on je odmah umislio da ga je postavio Bog da Vlada celim svetom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA