UŽAS U GORNJEM MILANOVCU: Pretukli dečaka sa posebnim potrebama!

Kada nam je ispričao šta mu je drug iz škole sve radio, odmah sam pozvala policiju

  • 19

Dečak B.D. sa posebnim potrebama iz Gornjih Banjana nedaleko od Gornjeg Milanovca, pretučen je u ponedeljak u OŠ "Takovski ustanak" od dve godine starijeg drugara N.T.

BRUTALNA MASOVNA TUČA U KRAGUJEVCU: 30 muškaraca gađalo se kamenjem i pikslama, policija ih jedva obuzdala

- Moj sin je u pobedeljak posle časova ostao u učionici kako bi sačekao još jedan čas i sa starijim sestrama se vratio kući. Međutim, na odmoru između časova na ulazu u učionicu naleteo je na N.T. koji je krenuo da ga gura, nakon čega je moj sin pao na pod a nasilnik nastavio da ga šutira - govori za "Blic" majka dečaka.

Od batina koje je dobio pojavile su mu se modrice po licu i majka ga je odmah odvela u bolnicu u Gornjem Milanovcu.

- Kada smo bili u bolnici i kada nam je svima ispričao šta mu je drug iz škole sve radio, odmah sam pozvala policiju da vidi šta je to dete uradilo mom sinu. Slučaj sam prijavila i Centru za socijali rad u Milanovcu - kaže zabrinuta majka.

Ona se obraćala i školi odakle su joj rekli da se incident desio iznenada.

- Moj sin ima specijalnog nastavnika koji radi sa njim. On je drugačiji od ostale dece i potrebna mu je posebna nega. Iz škole su mi reklai da su pozvali oca N.T. i da su sve uradili po protokolu. Kazali su mi i da sam ja dužna da dođem po njega a ne da se vraća sa sestrama - rekla je majka i dodala da je pokušala da razgovara sa ocem napasnika.

Prema nezvaničnim saznanjima ovo nije prvi put da je N.T. maltretirao B.D. i uvek je otac dečaka stao na stranu svoj sina opravdavajući njegovo nasilje.

Da se ništa značajno nije desilo rekla je i Branka Žižović, direktorka osnovne škole " Takovski ustanak" koja je rekla da je "bespotrebno slučaj dignut na viši nivo i da su bez razloga upleteni Centar za socijalni rad, policija i mediji".

- Nama je razredni prijavio da je na malom odmoru došlo do koškanja, nakon čega je Bojan pao. Niko njega nije pretukao. Ne znam kkave je povrede mogao da dobije pa da ga zato majka vodi u bolnicu. Razredni je pozvao roditelje oba dečaka i ispoštovan je kompleran protokol - rekla je direktorka dodavši da u školi nema video nadzora koji bi potvrdio tvrdnje majke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gooxi

    17. decembar 2016 | 08:54

    Sram da vas bude. Stalno branite nesilnike. Kakvi ste vi pedagozi?

  • Прц Милојка

    17. decembar 2016 | 08:50

    Чуј дошло до гурања, он старији од њега па разбио бих и њега и тату пред директорком, ово је све већи безобразлук постао....

  • Nira

    17. decembar 2016 | 05:49

    Od koškanja gospođo nije mogao dobiti modrice po tjelu nemorate baš uvjek stajati na stranu nasilnika!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA