TEŽAK UDES U VRANJU: Zakucao se u policijski džip, vatorgasci ga jedva izvukli iz olupine!

Saobraćajna nezgoda dogodila se u Vranju na raskrsnici ulica Proleterskih brigada, Veselina Masleše i Ive Andrića

  • 1

Do teške saobraćajne nezgode je došlo u nedelju predveče kada je vozač "pežo partnera" udario u službeno vozilo MUP "micubiši pajero". U nesreći koja se dogodila u 18.55 časova, putnik (62) u "pežou" beogradskih registarskih oznaka zadobio je teške telesne povrede.

ŽENA PREBIJENA LOPATOM: U nišku bolnicu prevezena sa povredama opasnim po život!

Teško povređeni putnik prevezen je najpre u ZC u Vranju, a nakon toga zbog težine povrede hitno transportovan u Klinički centar u Nišu.

Saobraćajna nezgoda dogodila se u Vranju na raskrsnici ulica Proleterskih brigada, Veselina Masleše i Ive Andrića.

Povrede u sudaru zadobio je i vozač policijskog "micubišija", ali za sada nije poznato o kakvim povredama se radi. Protiv vozača “pežoa“ biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, navode u policiji.

HAOS U NOVOJ CRNJI: Pretio komšiji, pa ga sa tri mladića prebio!

Kako se saznaje, u sudaru je teško oštećeno putničko vozilo, pa su povređenog putnika morali iz olupine da izvlače vatrogasci.

Na području Policijske uprave u Vranju, od 16 do 18. decembra ove godine, registrovane su tri saobraćajne nezgode. Jedno lice je zadobilo teške i jedno lake telesne povrede. Jedno lice je zadržano zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola.

Registrovana su dva prekršaja iz oblasti Zakona o javnom redu i miru, vršenje nasilje nad drugim i narušavanje javnog reda i mira izvođenjem muzičkih i drugih sadržaja u ugostiteljskim i drugim objektima, saopštila je PU Vranje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    21. decembar 2016 | 10:04

    Nije mi jasno kako neko može da se zakuca u drugo vozilo zadnjim levim delom svog vozila, kao i kako vozaču i suvozaču iz vozila koje sezakucalo, kako pišete, nije ništa, a putnik na zadnjem sedištu je ozbiljno povredjen.Molim Vas da se informišete i objavite, ako smete, koji vozač je bio pod uticajem alkohola, jer su vozači oba vozila davalikrv na analizu pred svedocima, koliki je trag kočenja oba vozila, kao i slike oštećenih vozila.Objavite slike oštećenih vozila i videćete ko se zakucao. Ministar Stefanovićneka pošalje unutrašnju kontrolu iz Beograda, jer mislim da će u ovom slučaju nevin odgovarati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA