BRAT NAPADAČA IZ BERLINA: Ako je kriv, neka trune u zatvoru

- Sve je delovalo u redu, rekao mi je da je dobio stalno boravište u Nemačkoj - kaže Valid

  • 6

Porodica trenutno najtraženije osobe na svetu, 24-godišnjeg Tunišanina Anisa Amrija, šokirana je saznanjem da bi on mogao biti napadač koji je u Berlinu kamionom ubio 12 osoba, a više desetina povredio.

Ko je Boban S. koga sada zovu Abdurahman: Sve o Srbinu koji je povezan sa krvoprolićem u Berlinu (VIDEO)

U razgovoru za nemački "Bild" jedan od braće osumnjičenog, Valid Amri, kazao je da nije baš često bio u kontaktu s Anisom, ali tvrdi da njihova porodica nema nikakve veze s Islamskom državom.

Kazao je da se s bratom čuo pre dve sedmice i da su komunicirali preko Facebooka.

- Sve je delovalo u redu, rekao mi je da je dobio stalno boravište u Nemačkoj - kaže Valid.

Drugi Amrijev brat bio je mnogo kritičniji i u razgovoru za AFP nije krio da je šokiran informacijama koje dolaze iz Nemačke.

- Kad sam video njegovo lice na TV-u, skoro sam pao sa stolice. Nisam mogao da verujem svojim očima. Ako se dokaže da je stvarno kriv, onda zaslužuje najtežu moguću kaznu. Neka trune u zatvoru - kazao je, prenosi Index.hr.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoki

    22. decembar 2016 | 10:13

    Da sam ja trazio boravak odbili bi me glatko. Ali zato su primili stotine hiljada ovih samodetonirajucih indijanaca. Neka sad vide sta ce.

  • Todor

    22. decembar 2016 | 10:56

    Covek “ubio” poljaka, ostavio licnu kartu i druge sitnice u kabini, ostavio dnk pa zaleteo u masu? Da nije i on prosao ko poljak?

  • kamiondzija

    22. decembar 2016 | 10:20

    Sve dok se ne proteraju ili se na neki drugi nacin ne sankciomisu porodice terorista oni ce reci da nisu znali da je on takav .A i sami teroristi ce dobro razmisliti kada krenu neku akciju jer ce znati da ce im cela porodica stradati zbog njih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA