Zoran Marjanović: Jedva čekam da uhapse ubicu moje Jelene

- Od početka nisam sumnjao u rad policije, pogotovo što sam se uverio koliko su ti momci angažovani da se uhvati taj zločinac - rekao je Zoran Marjanović

  • 30
Zoran Marjanović, Jelena Krsmanović Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Zoran Marjanović, muž brutalno ubijene pevačice Jelene Krsmanović (33), rekao je da je njega i i njegovu porodicu obradovala izjava direktora policije Vladimira Rebića da policija ima saznanja ko je usmrtio njegovu suprugu.

Novi direktor policije: Znamo ko je ubio Jelenu Marjanović

- Izjava direktora policije Rebića da policija ima saznanje ko mi je ubio Jecu, jedan je od svetlih momenata u ovoj nesreći kroz koju smo prošli moja porodica i ja. Saznanje  nas ohrabruje da se zločinac neće izvući i da će biti priveden pravdi. Napominjem da od početka nisam sumnjao u rad policije, pogotovo što sam se uverio koliko su ti momci angažovani da se uhvati taj zločinac.

- Priznajem. osim ove izjave direktora Rebića, snagu i svetlu tačku u mojoj tragediji su predstavljali policajci koji danonoćno rade na pronalaženju ubice. Sad kada znaju ko je ubica, vreme ću provesti u iščekivanju njegovog hapšenja, a nadam se da će to biti uskoro - rekao je Zoran Marjanović za Alo.

Foto: Facebook/zoran.marjanovic.731 Foto: Facebook/zoran.marjanovic.731

Zoran Marjanović odlazi u Australiju i vodi ćerku Janu? Nude mu šansu za novi život

Prema njegovim rečima, nijednog trenutka nije gubio nadu da će policija rešiti slučaj i doći do osobe koja mu je otkinula deo srca i ubila majku njegove ćerke. On je još napomenuo da je cela porodica prošla kroz mučne trenutke od Jeleninog ubistva, ali da nije klonuo duhom zbog ćerke i nada se da će ubica odgovarati.

Tokom jučerašnjeg dana direktor policije Vladimir Rebić je rekao da zna ko je ubio pevačicu , jer su ga o tome obavestile kolege koje rade na tom slučaju, ali da o tome ne može da govori jer bi ugrozio istragu.

- Lično, mislim da znam ko ju je ubio, ali sačekaćemo prikupljanje dokaza. Tražimo dokaze koji su neoborivi. Ne smemo da pogrešimo i uhapsimo nekoga ko nije izvršitelj krivičnog dela - rekao je Rebić.

On je naveo da policija poseduje značajne dokaze i nijedan nije isključiv.

- Propusta u radu policije, kada je reč o istrazi ubistva Jelene Marjanović, nije bilo, ali nijedna policija ne može rešiti slučaj odmah, a za komplikovaniji slučaj, kao što je ovaj, potrebno je vreme - dodao je Rebić.

(Telegraf.rs/alo)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • WILSON

    24. decembar 2016 | 01:00

    A šta ako uhapse tebe ili nekog iz tvoje porodice!?

  • Zivot

    24. decembar 2016 | 05:58

    e ovo je smjesno,licno mislim da znam,pa jbt. mislis ili znas...

  • Putin R.S

    24. decembar 2016 | 12:33

    Da oni imaju dokaze bio bi uhapsen. Daj boze da znaju ko je ubica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA