Uhapšeni radnici obezbeđenja i dvojica prijatelja poginulih posle dvostrukog ubistva u Novom Sadu

Svoj petorici određeno je zadržavanje do 48 sati

  • 10

Pripadnici kriminalističke policije i Žandarmerije u Novom Sadu danas su uhapsili pet osoba, osumnjičenih za učestvovanje u tuči koja je prethodila dvostrukom ubistvu D. R. (29) i D. J. (26) ispred jednog ugostiteljskog objekta u centru Novog Sada, saopšteno je danas iz Policijske uprave Novi Sad.

Uhvaćen osumnjičeni za ubistvo navijača Vojvodine!

U saopštenju se navodi da su uhapšenima trojica Novosađana koji su radili kao obezbeđenje ugostiteljskog objekta u kome je izbila tuča - V. K. (33), P. R. (34) i M. N. (41), kao i Beograđanin A. Č. (32) i B. Č. (26) iz Sremske Mitrovice koji su bili u društvu sa ubijenima.

Svoj petorici određeno je zadržavanje do 48 sati, po odobrenju Višeg javnog tužioca kome će biti dovedeni na saslušanje, u zakonskom roku.

Dvojica mladića D. R. (29) i D. J. (26) usmrćeni su metalnom šipkom u tuči koja se dogodila u sredu 21. decembra u ranim jutarnjim satima.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nn.

    24. decembar 2016 | 22:29

    Ubio svoj svoga dizivotnu monstrumima dajte!

  • Jovo

    25. decembar 2016 | 08:12

    Ne dirajte prave radnike obezbedjenja to su ljudi Koji rade za minimalac tj.bednih 20000 Dinara I cuvaju Banke skladista fabrike ovo nema veze sa pravim radnicimaobezbedjenja.

  • Maja

    25. decembar 2016 | 05:26

    Ubijeni je bio fin dečko,38 krivičnih prijava.Da se nije vezama izvlačio zatvora sada bi bio živ!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA