NA BATROVCIMA SE ČEKA I PO 10 SATI: Velike kolone i gužve na granici, ljudi se žale na ponašanje hrvatskih policajaca (FOTO)

U redakciju "Telegrafa" javljali su se čitaoci koji su se žalili da su na graničnom prelazu Batrovci čekali više od 10 sati

  • 11

Prema poslednjem izveštaju Auto-moto saveza Srbije, na putevima je u subotu uveče pojačan intenzitet saobraćaja, a na graničnim prelazima i naplatnim rampama vozila se zadržavaju nekoliko časova. Oni su pozvali vozače da voze oprezno zbog poledice na većini puteva u zemlji i da budu strpljivi zbog mogućih gužvi. Na graničnom prelazu Batrovci, sa Hrvatskom, vozila se zadržavaju oko sedam časova, a ista je situacija i na prelazu Šid gde se vozila zbog kolone duge nekoliko kilometara zadržavaju oko pet časova. Međutim, redakciji "Telegrafa" javljali su se čitaoci koji su se žalili da su na graničnom prelazu Batrovci čekali više od 10 sati.

Vozite oprezno zbog poledice i gužve na graničnim prelazima: Na granici sa Hrvatskom čeka se i po sedam sati!

- Čeka se preko 10 sati, to ponašanje hrvatske policije pokazuje nepoštovanje. Žena koja je sama krenula iz Italije i nije imala nikoga da je menja tokom vožnje, bila je vraćena na početak kolone zato što je posle osam sati čekanja stala na zaustavnu traku kako bi išla u WC - javlja čitateteljka Marina S. koja se zatekla tamo.

Takođe, čitaoci su navodili da se javljaju sa "mesta ludog provoda" i iz "kolone od dvadesetak kilometara". Mnogi od njih su istakli ponašanje hrvatskih policajaca koji su postavljali određene zahteve a nekima čak upućivali pretnje.

Komandir stanice Granične policije u Batrovcima Đorđe Bordoški kaže da će nada da će se u narednih 48 sati normalizovati situacija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • F

    25. decembar 2016 | 10:07

    Ja u Hrvatskoj Samo idem u Wc Nesipam Gorivo i nekupujem Nista Samo im ostavim Jedno ... u Wc.

  • zoran

    25. decembar 2016 | 08:00

    A Sta ste ocekivali?Ljubaznost.Lepi snovi.

  • Misko

    25. decembar 2016 | 11:22

    Opet hrvati krivi zato sto srpska policija trenira strogocu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA