Barak i Mišel Obama poslali božićnu poruku Amerikancima (VIDEO)

Obama je iskoristio tu priliku da, pre nego što preda predsedničku dužnost Donaldu Trampu, podseti na uspehe koje je ostvario tokom dva mandata

  • 14

Predsednik i prva dama SAD Barak i Mišel Obama su u svojoj poslednjoj božićnoj poruci iz Bele kuće poželeli američkom narodu srećne praznike i osvrnuli se na proteklih osam godina.

BARAK OBAMA POSLEDNJI PUT UKLJUČIO SVETLA NA BOŽIĆNOM DRVETU: Poručio Amerikancima da paze jedni na druge (FOTO)

Obama je iskoristio tu priliku da, pre nego što preda predsedničku dužnost Donaldu Trampu, podseti na uspehe koje je ostvario tokom dva mandata, prenosi Beta.

- Zajedno smo se izborili da izadjemo iz najteže recesije u proteklih 80 godina, smanjili smo nezaposlenost na devetogodišnji minimum, obezbedili smo zdravstveno osiguranje za još 20 miliona Amerikanaca i nove zaštite za one koji već imaju osiguranje - rekao je Obama u poruci koja je objavljena na sajtu Bele kuće.

Obama je dodao da su SAD postale više cenjene širom sveta i preuzele liderstvo u borbi za zaštitu planete.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    25. decembar 2016 | 10:18

    Idi sto pre na smetliste istorije .Najnesposobniji predsednik Usa ikad!!Srozao odnose sa Rusima stvorio isis.Prevario Amerikance za obamacare .Orevarant obican!!Vecina Amerikanaca ga mrzi!!On Bus i Hilari su stvorili Isis uz generala mekkejna.

  • Jeretik

    25. decembar 2016 | 13:21

    Amerika cenjena sirom sveta ???? Pa nepostoji omrazenija drzava na celoj planeti , toliko zla su naneli i krvoprolica izazvali .

  • Mile

    25. decembar 2016 | 10:17

    Ratovi na bliskom istoku i milioni izbeglica su njegova krivica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA