Pevao je u Jugoslaviji i Beogradu, a juče je izbegao rusku tragediju: Najvažnija osoba na svetu mu je spasila život (VIDEO)

Vadim Ananiev trebao je da bude u "avionu smrti" ali je u poslednjem trenutku odustao od putovanja i ostao je kod kuće kako bi pomogao ženi da brine o njihovoj tek rođenoj bebi

  • 1

Juče je čitav svet potresla tragedija o padu aviona ruskog Ministarstva odbrane gde su stradale 92 osobe. Većinu poginulih, njih 64, činili su članovi ruskog vojnog hora Aleksandrov. Vodeći solo pevač za dlaku je izbegao smrtonosni pad aviona Tu-154, jer je ostao kod kuće zbog rođenja svog trećeg deteta, prenosi Sputnik.

 

Planirali su da se venčaju, a onda se dogodio kobni let: Pevali su zajedno u ruskom horu, ovo je bilo njihovo poslednje putovanje (FOTO) (VIDEO)

 

Vadim Ananiev trebao je da bude u "avionu smrti" ali je u poslednjem trenutku odustao od putovanja i ostao je kod kuće kako bi pomogao ženi da brine o njihovoj tek rođenoj bebi.

 

Istakao je da bi verovatno otišao u Siriju sa svojim kolegama, da su planirali da održe seriju nastupa, a ne samo jedan mali koncert. Kaže da u tom slučaju ne bi tražio dozvolu da ostane, jer je to njegov posao. Bio je u Čečeniji, Jugoslaviji, prošle godine je nastupao i u Beogradu povodom 70. godišnjice pobede nad fašizmom, ali nikada nije bio u Siriji.

 

- Najmlađe dete ima samo nekoliko meseci, najstariji deset godina, a najmlađe pet. Moja žena nije mogla sve sama, pa sam zamolio direktora hora da me razume zašto ne mogu sa njima na putovanje.  Sada stojim ovde pred vama, a trebao sam da budem u avionu sa svojim kolegama. Moje prijatelji, uključujući i one iz inostranstva me stalno zovu i ističu da je prava sreća što sam živ - rekao je on, prenosi RT.

 

Dodao je da je probudio telefonski poziv koju mu je saopštio šta se desilo.

 

- Ne mogu da verujem šta se desilo. Još uvek ne mogu da shvatim. Moja žena stalno plače od kada je saznala za tragediju, a ja imam potrebu da stalno budem u crkvi i da se molim za svoje prijatelje - kaže Vadim.

 

Pogledajte snimke:

 

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    28. decembar 2016 | 09:49

    Prvo je pisalo da mu je pasos istekao da je nevazeci sad ova varijanta sledece nedelje bice i treca varijanta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA