Poslednje fotografije pre stravičnog pada ruskog aviona smrti: Zbog ovih prizora cela Rusija danas drhti (FOTO)

Poslednji put je dotakao zemlju na Čkalovski aerodromu...

  • 7

Avion ruskog Ministarstva odbrane “Tu-154″ sa 92 osobe koji je pao u Crno more nakon poletanja iz Sočija prema Siriji, poslednji put je uslikan na zemlji dok je bio na Čkalovski aerodromu u blizini Moskve.

KOBNI PAD RUSKOG AVIONA: Nema preživelih, istraga nesreće u toku, da li je uzrok teroristički napad? (FOTO) (VIDEO)

Na Fejsbuku je nedavno osvanula poslednja fotografija ruskog aviona, baš sa ovog aerodroma.

Tamošnji mediji su objavljivali poslednje fotografije tragično nastradalih Rusa, a među njima su članovi hora, posade, vojske...

Ovo su slike koje će se mnogima urezati u pamćenje:

Foto: vk.com Foto: vk.com

Pevač Aleksandar objavio poslednju fotografiju nekoliko minuta pre pada aviona: Obećao je svojoj sestri samo jednu stvar pred smrt (FOTO)

Planirali su da se venčaju, a onda se dogodio kobni let: Pevali su zajedno u ruskom horu, ovo je bilo njihovo poslednje putovanje (FOTO) (VIDEO)

Podsetimo, u padu ovog aviona niko nije preživeo. U letelici bili ruski vojnici i umetnici hora Aleksandrov, zvaničnog hora ruske vojske, koji su krenuli u rusku bazu Hmeimin gde je trebalo da učestvuju u proslavi Nove godine.

Ovo su ruske lepotice kojih više nema: Niko nije imun na tragediju prelepih mladih balerina (FOTO)

Među 92 žrtve u padu aviona ruskog Ministarstva odbrane “Tu-154″ u Crno more blizu Sočija, pored 8 članova posade, novinara, vojnika i 64 člana čuvenog ”Ansambla Aleksandrov” nalazile su se i ruske mlade balerine Raljina Giljmanova, Lilija Pirjeva, Darja Trofimova i Marija Klokotova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • van gog

    26. decembar 2016 | 17:52

    vec duze vreme izazivaju rusiju da je uvuku u rat velikih dimenzija obaranje suhoja ubistvo ambasadora pad tupoljeva .neko zeli uporno da isprovocira reakciju rusije.a sve ovo je cena koju rusija placa zbog krima ukrajine sirije sta je bilo videlismo sta ce biti videcemo

  • Misa

    26. decembar 2016 | 16:38

    Kvar o kome pricaju je glupost. Na snimku se vidi bljesak sto ukazuje na strahovitu eksploziju. Bomba ili projektil, nema sta drugo

  • BB72

    26. decembar 2016 | 17:06

    Nesto se svi okomili a Ruse . To nije na dobro.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA