≫ 

BRANI SE SA SLOBODE: Majka koja je bacila bebu u Drinu puštena kući

- Policija je istragom utvrdila da se S. V. u toku noći, u periodu od 00.30 pa do 01.00, porodila u Ulici Svetog Save u Zvorniku, nakon čega je novorođenče odnela do reke Drine i bacila ga u reku - potvrdio je Miljan Bobar, portparol Centra javne bezbednosti Zvornik

  • 6

S. V. (31) sela Grbavci kod Zvornika, koja je u noći između nedelje i ponedeljka tek rođenu bebu bacila u u reku Drinu, nakon saslušanja u policiji je puštena da se brani sa slobode.  Protiv nje će biti podneta krivična prijava za delo "ubistvo deteta pri porođaju".

STRAVA I UŽAS U ZVORNIKU: Porodila se i dete bacila u Drinu?!

Nakon što je počinila čedomorstvo, S. V. je nekoliko sati kasnije otišla u Dom zdravlja da potraži lekarsku pomoć. Policija je danas bezuspešno tragala za telom bebe.

Žena se porodila na kartonskoj kutiji u Ulici Svetog Save kod gradske biblioteke. Posle porođaja je odnela dete i bacila ga u Drinu, a policija je toku uviđaja otkrila i krvavi trag koji je išao od mesta porođaja sve do obale Drine.

- Ona je, navodno, ostala trudna dok joj je muž bio u inostranstvu. Da li je motiv ubistva deteta strah od muža ili nešto drugo, to tek istraga treba da pokaže - kazao je izvor blizak istrazi.

Foto-ilustracija: Vlada republike Srbije, A. Nalbantjan Foto-ilustracija: Vlada republike Srbije, A. Nalbantjan

Centru javne bezbednosti Zvornik je u 8.40 prijavljeno da se u Dom zdravlja Zvornik, radi ukazivanja lekarske pomoći, javila S. V. iz Zvornika.

- Policija je istragom utvrdila da se S. V. u toku noći, u periodu od 00.30 pa do 01.00, porodila u Ulici Svetog Save u Zvorniku, nakon čega je novorođenče odnela do reke Drine i bacila ga u reku - potvrdio je Miljan Bobar, portparol CJB Zvornik.

Uviđaj su obavili službenici Centra javne bezbednosti Zvornik. Istraga će da utvrdi da li je majka ubila bebu ili je ona rođena mrtva.

(Telegraf.rs / Novosti.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA