Hotel strave i užasa u Niškoj Banji: Na mestu na kom je ubijen Dejan Dejančić, sablasna pustoš i tišina (FOTO)

Ulaz, uključujući i parkiralište za goste je ograđen žicom, a u zgradi nema ni osoblja ni gostiju jer je porodica ubijenog vlasnika vile Dejana Dejančića (51) odlučila da je do daljnjeg zatvori

  • 3

Vila "DND“ u Niškoj Banji koja je do 5. novembra, kada se u njoj dogodilo stravično ubistvo, vrvela je od gostiju, a  sada pruža sablasnu sliku.

Ovo je sobarica osumnjičena za ubistvo vlasnika vile u Nišu: Milica (27) je prvobitno prošla poligraf (FOTO)

Ulaz, uključujući i parkiralište za goste je ograđen žicom, a u zgradi nema ni osoblja ni gostiju jer je porodica ubijenog vlasnika vile Dejana Dejančića (51) odlučila da je do daljeg zatvori.

Dejančića je kako se sumnja, njegovim pištoljem ubila sobarica Milica Dimitrijević (27), a teško ranila recepcionera Dejana Jovanovića (42).

Otkriveni detalji zločina sa PREOKRETOM VEKA u Niškoj Banji: Ubila gazdu zbog 100.000 evra i zlata!

Foto: Večernje novosti Foto: Večernje novosti

Sestra recepcionara iz Niške Banje koji je u komi: Drago mi je da je sobarica uhapšena, ali mom bratu to sad ništa ne znači

Motivi tragedije se još utvrđuju a kao jedna od mogućnosti pominje se pljačka u kojoj je učestvovala bar još jedna osoba jer je Milica osumnjičena za ubistvo i pokušaj ubistva u saizvršilaštvu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Stanari Ulice srpskih junaka gde se nalazi vila, nerado komentarišu tragediju ali ističu da nije čudno što je nakon svega, porodica Dejančić zatvorila vilu.

- I nama koji ovde moramo da živimo je veoma neprijatno. Svaki put kad pogledam u tu divnu zgradu naježim se kada pomislim šta se desilo iza tih prozora . Ne verujem da bi neko, posle svega što se tamo desilo, poželeo da u njoj u skorije vreme odsedne, naročito uzimajući u obzir publicitet koji je ovo ubistvo dobilo – kaže jedan od komšija pokojnog Dejančića.

Porodica Dejana Dejančića, žena sinovi i unučad borave u Švedskoj. U Nišu je od bližih rodjaka ima samo oca Vasu, ali je starac, kako su nam kazale njegove komšije, nakon zločina zbrinut u ustanovi socijalnog staranja.

(D.R. )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA