≫ 

MASOVNI SEKSUALNI NAPAD NA DOČEKU NOVE GODINE: Grabili žene i obarali ih na zemlju, policija nije uradila ništa (VIDEO)

Rulja muškaraca je u novogodišnjoj noći zlostavljala žene koje su se našle na ulicama ovog indijskog grada

  • 1

Indijska policija objavila je kako ima pouzdane dokaze da je na dočeku Nove godine došlo do masovnog seksualnog napastovanja žena u Bangaloru, trećem najvećem gradu u Indiji.

IZ OČIJU OVOG DEČAKA VRIŠTI GLAD: Smrt svaki dan odnosi ovu decu, niko neće da je zaustavi (FOTO) (VIDEO)

Nekoliko žena posvedočilo je za BBC kako ih je zlostavljala rulja sačinjena od muškaraca, iako još uvek nema službenih prijava od strane žrtava. Jedna od njih, marketinški profesionalac, koja se predstavila kao Puja, prepričala je svoje traumatično iskustvo te noći.

- Na doček sam izišla sa društvom u bar na Ulici Mahatme Gandija. U 23:30 izišla sam iz bara kako bi obavila poziv i sve je bilo još uvek mirno i tiho. Ali u 00:30 nazvao me je prijatelj koji je trebao da me odvede kući i rekao mi da je policija postavila barikade i da je morao parkirati svoj motocikl kod Pozorišta Šankar Nag. Krenula sam peške i ubrzo primetila grupu mladića kako idu ka meni, ali ništa nisam slutila - priča Puja.

Prema njenim rečima usledio je šok. Muškarci su počeli da je guraju, pipaju i grabe, a isto su radili i sa drugim devojkama koje su se našle na putu. Panika je zavladala među ženama. Odjednom, kaže ona, neko ju je gurnuo na pod. Srećom, ubrzo joj je grupa devojaka pomogla da ustane. Njihovi muški prijatelji napravili su krug oko njih da ih zaštite.

Puja ih je zamolila da produži s njima, kako ne bi ostala sama. Ali čak i dok su hodali zajedno, drugi muškarci su ih napadali. Nije mogla jasno da im vidi lica u gomili, ali čim bi im okrenule leđa, neko bi ih zgrabio ili opipao.

Koga da prijavi kad ne zna ni lice ni ime?

Ova mlada žena kaže da se osećala bespomoćno. Nije imala snage da im uzvrati i da se brani. Kad je konačno došla do svojih prijatelja, pitali su je ko joj je to uradio, ali ona nije imala odgovora, jer ljude na ulici nije poznavala. Koga da prijavi, pita se Puja, kad ne zna ni lice ni ime zlostavljača?

Policija je bila prisutna na ulici i terala je rulju drvenim palicama, ali policajaca jednostavno nije bilo dovoljno da zaustave sve. Puja je imala sličnih iskustava i ranije, ali nikad na ovako masovnom nivou. Sada je u razgovoru s drugim žrtvama saznala da se isto dogodilo i prošle godine. Zašto onda vlasti ne poduzmu nešto da to spreče, pita se, umesto da se prave da je sve u redu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Belfagor

    5. januar 2017 | 12:53

    Kastracija bi rešila njihove emotivne probleme i ne bi više napadali žene.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA